From: Umahro Cadogan & Lone Rasmussen <kontakt@slipslikket.dk>
Subject: Om Lones favorit skumdelfiner, fødevarerstyrelsen og tapetklister
Om Lones favorit skumdelfiner, fødevarerstyrelsen og tapetklister

Hej Læser

Ved du hvad “metylhydroxypropylcellulose” er?

Det vidste jeg heller ikke. Ikke desto mindre er det èn af grundene til, at jeg idag IKKE bliver fristet af skumdelfiner – eller andet skumslik for den sags skyld.

Men for lige at skrue tiden lidt tilbage….

MMMmmmmm… kender du skumdelfiner? De har en ekstraordinær dejlig konsistens at bide i og tygge på. Jeg var fuldstændigt afhængig af skumdelfiner en overgang, og gik i fasteftermiddags rutefart ned til kiosken for at købe min daglige ration ‘flipper’. Denne rutine stod på – faktisk ret så længe, og selv om jeg var blevet rigtigt gode venner med mig på andre planer, som mænd, sex, veninder, karriereretning etc. – ja så var mit forhold til slik endnu ikke helt på plads.

Måske har du hørt foredraget, måske har du læst bogen eller kender min historie fra powerprinsessebogen – i al fald, så ved dem der kender mig, at jeg er en smule sensitiv og har gjort det til en livsmission at arbejde mig ud af de klassiske “pæn pige” forvridninger og sætte min lykke højest.

I 2009 synes jeg, det projekt i virkeligheden kørte meget godt. Jeg havde fundet fred med mændene i mit liv, min seksualitet, jeg havde droppet et medicinstudie til fordel for dans og hypnoterapi, jeg havde fået fred med min krop og fundet min normalvægt – kort sagt; jeg have fået ryddet op i størstedelen af de issues, jeg nu engang havde bakset med – og havde oven i købet skrevet en bog om det. (den kan du læse mere om her)

Undtagen SLIKKET …

Selvom jeg ikke længere tvangsfodrede mig selv med poser – ja, indkøbsposer, d’herrre og damer, så brugte jeg stadig uforholdsmæssigt lang tid på at mentalredigere mine lyster til slik.

Indtil jeg mødte Umahro.

Da jeg i en af vores samtaler omkring slik præsenterede ham for skumdelfiners lækre konsistens, udbrød han: “Ved du godt, at grunden til lige netop den konsistens er metylhydroxypropylcellulose – og det er en form for tapetklister?”

NEJ, det er for groft! – tænkte jeg; det kan være manden ved noget om sundhed og helse og alt muligt øko-gejl – men selv JEG ved, at fødevarerstyrelsen i DK er så skrap, at man da ikke får lov at sælge tapetklister som slik!!

Jeg tog fejl.

Se demonteringen af skumslikkets konge her

Vi holder live foredrag d. 29 januar – altså på tirsdag i KBH. og den 5. februar på FANØ

Kærlig hilsen Lone