From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: GIV DIG SELV ELLER EN DER ER VIGTIG FOR DIG MIN HJÆLP TIL MERE SUNDHED

JULEPRIS PÅ 3-KONSULTATIONERS FORLØB + 10 ONLINE FOREDRAG OG "FRA SYG TIL RASK"

GIV DIG SELV ELLER EN DER ER VIGTIG FOR DIG MIN HJÆLP TIL MERE SUNDHED

Kære Læser,

Nu er vi tæt på jul.

Jeg er ved at finde ud af, hvordan jeg får transporteret de 3 juleretter (porre-pære-blåskimmelost-salat, råmarineret rødkål og tranebærkompot uden tilsat sukker), jeg altid står for til julemiddagen med til Århus, hvor jeg skal holde jul med min mor, stedfar, to af mine søstre, min nevø Georg og lille juleaften med min far.

Min berømte 24-timers juleand, jeg bragte opskriften på i sidste nyhedsbrev, den skal vi selvfølgelig også lave.

Men den laver vi i Århus. Vi ankommer om eftermiddagen lørdag d. 23. december, henter en gigantisk øko and vi har bestilt og så skal den direkte i ovnen, så den er klar til juleaften.

I DETTE NYHEDSBREV

  • Giv dig selv eller en der er dig nær og kær et forløb med 3 konsultationer
  • Jeg har åbent hus med bogsalg og signering i Hellerup på fredag d. 22. december
  • Nup en af de sidste pladser på min nytårskur "Få det allerbedste 2018" fredag d. 29. december
  • Interviews om min bog Fra syg til rask

GIV DIG SELV ELLER EN DER ER DIG NÆR OG KÆR ET FORLØB MED 3-KONSULTATIONER…JULERABAT TIL OG MED JULEAFTEN

Hvis du allerede nu ved, at det skal være mig, der må få æren af at hjælpe dig eller en der er dig nær og kær, med at genvinde sundheden eller blive ved med at være sund, så giv dig selv eller vedkommende den ultimative sundhedsgave: Et forløb på 3 konsultationer med mig, hvor der også følger mine 10 mest populære online on-demand foredrag med og et eksemplar af min nye bog Fra syg til rask med ved den første konsultation.

Konsultationerne kan foregår hos mig i Hellerup, Århus de dage jeg har flyttet klinikken til Århus eller via Skype/FaceTime eller tlf.

Det koster normalt kr. 7.500,00 alt inkl., men jeg er i julegavehumør så indtil midnat d. 23. december giver jeg 1.000,00 kr. rabat, så prisen er kr. 6.500,00 for de 3 konsultationer, online on-demand foredragene og et eksemplar af bogen.

KØB PAKKEN MED 3 KONSULTATIONER + 10 GRATIS ONLINE ON-DEMAND FOREDRAG OG ET EKSEMPLAR AF FRA SYG TIL RASK

NB: Tilbuddet gælder indtil midnat lillejuleaftensdag d. 23. december.

JEG HAR ÅBENT FOR BOGSALG PÅ KONTORET FREDAG D. 22. DECEMBER KL. 15:00-18:00

På fredag holder jeg åbent for bogsalg, mens jeg har mine sidste 3 arbejdstimer på kontoret inden jeg tager på nytårsferie.

Så hvis du mangler et signeret eksemplar af Fra syg til raskAlle kvinders sundhedsbibelKøkkenrevolution for hele familienHerrerevolutionMere Køkkenrevolution med Umahro eller Rigtige mænd gør også i sort, så kom forbi mit kontor og køb en bog eller 3.

Jeg har 50 kr. rabat på alle bøger.

Adressen er Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup.

Jeg sidder oppe på 1. sal.

KOM TIL MIN NYTÅRSKUR FÅ DET ALLERBEDSTE 2018 FREDAG D. 29. DECEMBER…KUN FÅ PLADSER TILBAGE

Fredag d. 29. december gentager jeg successen fra sidste år og afholder min nytårskur "Få det allerbedste og -sundeste 2018".

Hvis du gerne vil have viden, inspiration og motivation til at starte 2018 med et sundhedsbrag, der varer hele året i 2018 og ikke blot bliver den sædvanlige januar-jammer, hvorefter det er tilbage til de gamle vaner og rutiner fra 1. februar, så er nytårskuren lige noget for dig.

Du går fra nytårksuren med konkret viden og har helt styr på, hvordan du skal spise og leve – med maksimal effekt men helt uden fanatisme – for at få det mest fænomenale 2018, fyldt med al den sundhed, energi og vitalitet, du fortjener.

Vi starter kl. 15:00 og slutter kl. 18:00.

Billetterne koster kr. 295,00.

Der er kun 7 pladser tilbage (der var 24 for kort tid siden), så skynd dig at give nytårkuren som gave til dig selv eller en, du synes fortjener det mest fænomenale 2018.

KØB BILLET

INTERVIEWS OM FRA SYG TIL RASK

I løbet af de sidste par uger er jeg blevet interviewet om min sundhedsmission og min nye bog Fra syg til rask.

Se og lyt med her:

De bedste hilsener og bon appetit,

Umahro