From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Find er dit dreamteam

Hvem hjælper dig når det bliver svært?

Find er dit dreamteam

Find dit dreamteam

Kære Læser, 

På din rejse fra syg til rask eller mod mere sundhed, så er det rette team omkring dig mindst lige så vigtigt som kost, motion, livsstilændringer - nej faktisk endnu vigtigere.

Enhver stjerne eller top-performer skal have det helt rigtige hold omkring sig og bag sig.

Og du skal jo top-performe, så du kan opnå din “sundhedsdrøm”. Så selvfølgelig skal du have dit dream team på plads.

Der er forskellige ting, du får brug for hjælp eller støtte til, så der er i hvert fald tre eller fire forskellige personer eller grupper i dit dream team. Størrelsen af dit dream team er underordnet. Om det er to personer eller 17 personer, er ligegyldigt. Men det er meget vigtigt, at du finder ud af, hvem der kan hjælpe dig – eller allerede hjælper dig – og med hvad, så du ved, hvem du skal række ud efter, alt efter hvad du har behov for.

Det er også vigtigt at se, om der mangler nogle i dit dream team, som du skal have fundet og tilføjet, så holdet omkring og bag dig er komplet.

En anden grund til at det er vigtigt, at du ved, hvem der kan hjælpe med hvad, er også, at du så er klar over, hvad de IKKE kan hjælpe med. Ved at have lavet den afklaring kommer du ikke i den situation, hvor du forventer, at folk skal hjælpe dig med noget, de ikke kan hjælpe dig med. Og du kommer ikke i den situation, at du beder en person, der hjælper dig på ét område, om at hjælpe på et andet område, hvor de ikke er den rigtige. Det kan være fordi, de allerede gør mere end nok for dig på det første område, eller fordi de faktisk ikke kan hjælpe dig på det andet område.

 

Skærmbillede 2020-02-05 kl. 15.18.29.png

Hvem har du allerede i dit dream team af fagfolk, eksperter og behandlere?

Hvem hjælper dig når det bliver svært eller hvis du falder undervejs?

Hvem kender du, der er helt fænomenal til at støtte og motivere dig, til at tænde motivationens ild i dig, og som kan være med dig, hvis du snubler i din færd, og tale med dig, til skuffelsen forsvinder, så du kommer tilbage og går videre på din færd?

Her kommer så det kedelige spørgsmål:

Er der nogen i dit liv eller din hverdag, der er det modsatte af et heppekor? Er der nogen, der i virkeligheden står i vejen? 

Personer, der demotiverer dig, giver dig dårlig samvittighed, får dig til at føle skyld eller skam?

Personer, der gør det svært for dig at komme i gang med færden fra syg til rask eller at fortsætte med færden?

Det kan være smertefuldt at indse, at folk, der egentlig er nære eller tæt på dig, måske også er det modsatte af et heppe- og motivationskor. Men det er et spørgsmål, du bliver nødt til at stille dig selv og gøre noget ved.

Skal vi være dit heppekor på din færd fra syg til rask?

På mit kommende forløb "Fra syg til rask på 12 uger • Få styr på overvægt og velfærdssygdomme" er jeg der for dig hele vejen. Der udover så får du løbende støtte og inspiration fra alle de andre deltagere fra holdet i den lukkede Facebook-gruppe.

Med mig som din rådgiver og coach over 12 uger lærer du, hvad du selv kan gøre for at blive rask igen eller få det bedre ved hjælp af kost, ernæring, livsstil, motion, søvn, bevægelse, træning, afstresning og Functional Medicine.

Forløbet centrerer sig udelukkende om livsstilssygdomme (overvægt, type II diabetes, hjertekar- og kredsløbsproblemer og forhøjet blodtryk).

Kurset er for dig, der søger dyb indsigt i dit helbredsproblem og svar på hvad du selv kan gøre for at blive symptomfri og få det bedre.

Uge-for-uge og trin-for-trin bliver du klogere på dit helbred og finder din vej til at være rask igen eller få det markant bedre. Du bliver din egen sundhedsekspert!

Skal du med?

Vi starter om:

Countdown to Feb 16, 2020 10:00am

 

Skal du med?

Vi har få pladser tilbage. Reserver din plads på holdet her >>

CTA • Foredrag • Nyhedsbrev opt in • Simplero Landing page.png

 


Jeg glæder mig til at inspirere dig til alt den glæde, sundhed og vitalitet som du ønsker og fortjener. 

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png