From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Ønsker du et bedre overblik over, hvad du kan gøre for at få det bedre?

Egentlig skal du kun have svar på to spørgsmål

Ønsker du et bedre overblik over, hvad du kan gøre for at få det bedre?

Kære Læser,

Egentlig skal du kun have svar på to spørgsmål, hvis du gerne vil have et overblik over, hvad du selv kan gøre for at gå fra syg til rask eller i hvert fald til at få det bedre 😮

Spørgsmål 1: Er der noget, der skal væk/fjernes, fordi det bidrager til sygdommen/symptomerne eller gør det umuligt at komme sig igen?

Stressbelastning, den forkerte kost i forhold til dit behov, for meget alkohol, eksponering for noget i dit miljø, der gør skade eller unormale tarmbakterier og -mikrober. Det er alt sammen eksempler på ting, der kan være en hæmsko, for at du kan blive rask igen eller få det bedre.

Spørgsmål 2: Måske er der noget, der skal tilføjes eller introduceres? Hvilke faktorer og mekanismer skal påvirkes, og hvordan gør du det?

For eksempel kan det være, at du mangler noget D-vitamin, hvis du ligger lavt, mælkesyrebakterier, hvis din tarmflora er “ramponeret”, flere omega-3 fedtsyrer, anti-flammatoriske fytokemikaler, hvis du lider af inflammation, der er løbet løbsk, mere magnesium, afstresning, mere søvn, denne rette træning og motion osv.

Det lyder jo egentlig ret nemt “bare” at besvare to spørgsmål

Lige præcis disse to spørgsmål er nogle af dem, jeg oplever folk have allersværest ved at svare på - og ikke nok med det - endnu mere svært at gøre noget ved.

På mit Fra syg til rask på 12 uger-forløb hold 13 med fokus på atopisk sygdom (astma, eksem, nældefeber, høfeber o.l.), der vil jeg hjælpe dig til at besvare disse to spørgsmål, så du finder ud af, hvad der er af muligheder for at gøre noget selv 💪

SPIS OG LEV DIG TIL BEDRE KONTROL MED ATOPISK SYGDOM.

DELTAG TIL EARLY BIRD PRIS

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

"Food Can Change Your Life …"

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver