From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Forsalg på min nye bog FRA USUND TIL SUND

Det er tid til at gøre sundhed overskueligt og forståeligt

Forsalg på min nye bog FRA USUND TIL SUND

SUNDHED SKAL VÆRE OVERSKUELIGT OG FORSTÅELIGT ...ELLERS BLIVER DET IKKE TIL NOGET

Kære Læser,

Onsdag d. 28. november udkommer min næste bog FRA USUND TIL SUND - min guide og gave til dig, der gerne vil være sundere, checke om du egentlig er sund eller der er forvirret m.h.t. hvad der egentligt er sundt.

FRA USUND TIL SUND • Bog

Jeg har skrevet bogen for at rydde op i sundhedsmyter og giver dig viden, råd og vejledning, så du kan opnå størst mulig sundhedsgevinst uden den unødvendige fanatisme og tidsspilde. 

Sundhed bliver nogle gange uoverskueligt uopnåeligt. Vi bliver konstant bombarderet med nye sundhedsråd, der alt for ofte er tæt på uvæsentlige for vores samlede sundhed eller nogle gange fejlagtige. Det kan være svært at finde ud af hvad der giver den største sundhedsmæssige gevinst for netop en selv. 

FRA USUND TIL SUND er min guide til dig om kost, motion, ernæring, sundhed, afstressning, søvnoptimering og livsstilsændringer, så du kan få alt den sundhed, energi, vitalitet og glæde, som du ønsker og fortjener.

Jeg giver dig den samme viden, den samme inspiration og de samme råd, som folk får i min klinik i 1-til-1 konsultationer, til mine workshops om sundhed og i mine gruppeforløb om sundhed. 
Jeg er med dig hele vejen, og jeg holder dig så godt i hånden, jeg overhovedet kan.

Bogen udkommer i butikkerne onsdag d. 28. november, men du kan allerede nu bestille den i forsalg til levering i uge 48. Pris kr. 225,00 + fri fragt. Du sparer kr. 131,25. Tilbuddet løber til søndag d. 18. nov kl. 24:00

 Bestil 

Jeg glæder mig til at inspirere dig til alt den sundhed og vitalitet, som du fortjener.

Kærlige hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png

FRA USUND TIL SUND

OPLEV MIG LIVE PÅ BREMEN TEATER D. 3. DECEMBER

Mandag d. 3. december er der snig-premiere på mit foredrag “Kan man spise og leve sig sund og rask?” på Bremen Teater i København.
Foredraget handler om, hvad sundhed egentlig er og hvad du selv kan gøre, for at være sund eller blive sund igen…helt uden unødvendig fanatisme.
Hvis du gerne vil have et kærligt og humoristisk sundhedsindspark, så kom med inden den officielle foredragstourne starter i 2019.
 

KØB DIN BILLET HER

Nysgerrig på mere viden? Læs et af mine tidligere blogindlæg

DET ER TID TIL AT GØRE SUNDHED OVERSKUELIGT OG FORSTÅELIGT
Vi bliver konstant bombarderet med nye sundhedsråd, der alt for ofte er tæt på uvæsentlige for vores samlede sundhed eller nogle gange fejlagtige.

GØR EN FORSKEL SOM UMAHRO-CERTIFICERET SUNDHEDSRÅDGIVER
I dette blogindlæg kan du læse om min nye uddannelse og om, hvordan du selv kan komme til at gøre en forskel som Umahro-Certificeret sundhedsrådgiver. Hold 1 er allerede i fuld gang og hold 2 starter op til marts 2019 - Læs mere her, hvis du vil med på hold 2.

FORSTÅ DIN KROPS 4 MEST ALMINDELIGE SIGNALER TIL DIG
Vores krop taler til os, men ofte misforstår vi, hvad den forsøger at fortælle os! 

HVOR MEGET SKAL DU TRÆNE FOR AT VÆRE SUND?
Hvor meget skal man egentlig træne for at være sund? kan man træne for meget eller for lidt? Få svaret i blogindlæget.