From: Umahro Cadogan & Lone Rasmussen <kontakt@slipslikket.dk>
Subject: Tænder du af på daddelkugler og tør frugt?
Tænder du af på daddelkugler og tør frugt?

Synes du ikke daddelkugler er frække?

Vi er jo selv overbeviste tilhængere af daddelkuglernes fortræffeligheder, men synes du bare det hele bliver liiidt for frelst og præget af tørret frugt?

(skulle du alligevel have lyst til dem, kan du finde opskriften her )

Hele tanken med dette projekt – slip slikket – er jo ikke at omvende dig til at blive en superfrelst afholdsprædikant i slikcølibat.

Tværtimod. Hele meningen er nærmere det stik modsatte! Vi vil have, at du skal svælge i nydelse, smag og energi.

Men vi er alle forskellige. Umahro går 100% ind for de kost- og træningsvejledninger der er i bogen, og lever jo efter de kostprincipper som opskrifterne afspejler – og har iøvrigt gjort det i mange år. Han forstår godt savnet af diverse søde sager – på et logisk og mentalt plan. Set fra et mave-synspunkt er det ham simplethen så fjernt, at man kan have cravings efter chips eller kanelsnegle.

Jeg (Lone) er anderledes. Jeg spiser gerne chips og kanelsnegle. Ikke så tit mere – slikket har sluppet sit tag i mig, så der går ret lang tid mellem trangen opstår. Men har jeg virkeligt, sådan virkeligt lyst til noget og jeg ved det IKKE handler om følelser eller anden støj på linjen, så nyder jeg det i fulde drag.

Det betyder, at jeg vælger den allerlækreste udgave af det jeg har lyst til. Er det flødeboller, kører jeg gerne en halv time for Summerbirds flødeboller. Har jeg lyst til kanel, sætter jeg kursen mod Meyers Bageri efter deres kanelsnurre. Er det chokolade er jeg pjattet med Friis-Holms mørke mælkechokolade.

Er det usundt?

Ja og nej.

Jo der er sukker og smør og kalorier til den store guldmedalje. MEN … det er håndværk og kvalitet i MINE øjne. Og så længe jeg vælger den bedste kvalitet, føler jeg også, at jeg værdsætter mig selv og forkæler mig selv.

Det er budskabet i Slip Slikket: Vælg det bedste for DIG – træf et bevidst valg.

Rigtig god weekend.

Kærlig hilsen
Lone
-——————————

Book os til din arbejdsplads?

Vi holder lidt pause med foredragene her i foråret, men går du med en tanke om et foredrag på din arbejdsplads, så kontakt os endelig ved at klikke her

Forkæl dig selv de næste 7 uger

Se programmet for vores online kursus her