From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Undgå at stå i situationen, hvor du IKKE kan hjælpe

og med en ubehagelig følelse.

Undgå at stå i situationen, hvor du IKKE kan hjælpe

Kære Læser,

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du har følt dig utilstrækkelig og magtesløs?

Det kan være i dit arbejde som f. eks. ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut m.v., hvor du har en klient, du ikke føler, at du kan hjælpe med at forbedre personens tilstand, alene med dine kompetencer?

Det kan også være, at du har én af dine kære, der oplever minimal energi, glæde og vitalitet, hvor du ikke har viden eller kompetencer til at kunne hjælpe dem til det modsatte.

Forøg din viden og forståelse af, hvad sundhed er, hvad der giver sundhed, og hvordan du sundhedsscreener, så du kan give den bedste kost-, motions- og livsstilsvejledning.

En af sygeplejerskerne der er uddannet sundhedsrådgiver, har f.eks. lavet et 360 ° livsstils- og sundhedsprogram for alle patienterne på den mavetarmafdeling, hvor hun er ansat. Det kører sideløbende med medicinsk behandling, kirurgi o.s.v.
Det har været med til at forbedre patienternes livskvalitet og givet subjektive forbedringer af, hvor meget de er plaget af deres mavetarmproblemer.

En af de plejeforældre der har taget uddannelsen, fik fuldstændig styr på blodsukkeret og fordøjelsesproblemerne hos hendes plejebarn med type I diabetes og cøliaki, og ser nu også klienter 1-til-1 til sundhedsrådgivning, er aktiv i en lokal cafe med sund mad, og rådgiver og underviser andre plejeforældre og -familier.

Når du tager min lægeeksaminerede sundhedsrådgiveruddannelse, får du både viden og redskaber, der kan gøre en kæmpe forskel for din egen sundhed, og for sundheden hos dem du hjælper.

De mundtlige eksamener for hold 7 på sundhedsrådgiveruddannelsen starter i dag - og jeg GLÆDER mig. 

Hvis du er nysgerrig på, hvordan en eksamen hos mig egentlig foregår? Så følg med i de kommende nyhedsbreve, hvor jeg vil fortælle lidt om, hvordan eksamenerne foregår, og hvorfor jeg glæder mig.


Hold 8 starter d. 26. februar 2022Der kan du også tilmelde dig informationsaftenen på onsdag d. 16. februar eller mandag d. 21. februar.

Kontakt mit team, hvis du er interesseret i sundhedsrådgiveruddannelsen, eller hvis du har spørgsmål til uddannelsen.
Du kan booke en afklaringssamtale med mig, så vi finder ud af, om ikke sundhedrådgiveruddannelsen er det helt rigtige for dig.

Skriv på hello@umahro.com eller ringe på 53536121.


Rigtig god weekend!

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

"Food Can Change Your Life …"

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver