From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Kom med på det sidste “Sundt og stærkt 2022 med Umahro”

inden sommeren!

Kom med på det sidste “Sundt og stærkt 2022 med Umahro”

Kære Læser,

Kom med på det sidste 4-ugers “Sundt og stærkt inden sommeren!

Tilmeld dig her.

Hvor meget tror du, du kan reducere, hvor meget din krop “brokker” sig på fire uger, hvis du har konsekvent fokus på at spise og leve sundt … og det helt uden unødvendig fanatisme?

Et af redskaberne alle deltagerne på “Sundt og stærkt 2022 med Umahro” (og som deltagerne på mine andre forløb, mine klienter i klinikken og eleverne på mine sundhedsuddannelser også) benytter sig af, det er det her velværeskema, der også kærligt er blevet døbt “krops-brok-skemaet”.

Du kan evaluere dine symptomer og gener fra top til tå, så du ser hvor meget, du er belastet af “krops-brok” i form af symptomer og “ubehageligheder”. Og uge for uge kan du se, hvordan din krop brokker sig mindre og mindre, når du begynder at spise og leve sundere.

Så bliver det en motivationsfaktor i sig selv, for når du kan se og mærke, at du får udbytte af sundheden, så får du jo også lyst til at blive ved, ved og atter ved. Lad mig vise dig skemaet her 👇Sidste år startede flere deltagere på over 100 “krops-broks-point” inden de gik i gang med “Sundt og stærkt 2021 med Umahro”, for at ende under 40 point efter fire uger.

Det er sundhed, der batter, og hvor det gør en forskel, fordi du kan mærke det i din hverdag.

Så mit spørgsmål til dig er, vil du gerne have i både pose og sæk?

Vil du gerne have inspiration til at spise og leve sundere på en måde, hvor du kan mærke effekten, og på en måde der er uden unødvendig fanatisme, men hvor du til gengæld finder din vej i sundheden, så du har en langtidsholdbar sundhedsplan til resten af 2022?


Hvis svaret er ja, så kom med på “Sundt og stærkt 2022 med Umahro” hold 3, der starter på mandag. Det er sidste hold inden sommerferien. Næste hold er først til september 😮

Forløbet er digitalt og online, så du kan være med, uanset hvor du er henne i verden.

LÆS OM ALLE DE FANTASTISKE FORDELE VED FORLØBET HER

God weekend!

De bedste og sundeste hilsener Umahro

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver