From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: [JULEGAVER] HJÆLP HVIS DU MANGLER DEN SIDSTE GAVE TIL ANDRE…ELLER DIG SELV

JULEPRIS PÅ FORLØB MED 3-KONSULTATIONER, EKSTRA SESSION AF NYTÅRSKUREN OG INSPIRATION FRA FOREDRAGSTOURNEEN

[JULEGAVER] HJÆLP HVIS DU MANGLER DEN SIDSTE GAVE TIL ANDRE…ELLER DIG SELV

Kære Læser,

Lige nu sidder jeg i toget på vej mod Århus, for at fejre lille juleaften med min far i aften, juleaften med min mor, stedfar/far nr. 2 og to af mine søstre (Laura og Mette) i Århus.

Jeg har 3 juleretter (porre-pære-blåskimmelost-salat, råmarineret rødkål og tranebærkompot uden tilsat sukker) med på køl og i aften ryger juleanden i ovnen, så vi kan få min berømte 24-timers juleand til juleaften.

 

I DETTE NYHEDSBREV

  • Du kan stadigvæk nå at give en der er dig nær og kær eller dig selv et forløb på 3-konsultationer
  • Ekstra session af min nytårskur "Få det allerbedste 2018"…da der blev udsolgt ret hurtigt, men der stadigvæk var mange, der gerne ville med
  • Godbidder fra min foredragstourne med foredraget "Fra syg til rask: Sådan får du det bedre igen"

GIV DIG SELV ELLER EN DER ER DIG NÆR OG KÆR ET FORLØB MED 3-KONSULTATIONER…JULERABAT TIL OG MED MIDNAT

Hvis du allerede nu ved, at det skal være mig, der må få æren af at hjælpe dig eller en der er dig nær og kær, med at genvinde sundheden eller blive ved med at være sund i 2018, så giv dig selv eller vedkommende den ultimative sundhedsgave: Et forløb på 3 konsultationer med mig, hvor der også følger mine 10 mest populære online on-demand foredrag med og et eksemplar af min nye bog Fra syg til rask med ved den første konsultation.

Konsultationerne kan foregå hos mig i Hellerup, i Århus de dage jeg har flyttet klinikken til Århus eller via Skype/FaceTime eller tlf.

Det koster normalt kr. 7.500,00 alt inkl., men jeg er i julegavehumør så indtil midnat i dag d. 23. december giver jeg 1.000,00 kr. rabat, så prisen er kr. 6.500,00 for de 3 konsultationer, online on-demand foredragene og et eksemplar af Fra syg til rask.

KØB PAKKEN MED 3 KONSULTATIONER + 10 GRATIS ONLINE ON-DEMAND FOREDRAG OG ET EKSEMPLAR AF FRA SYG TIL RASK

NB: Tilbuddet gælder indtil midnat lillejuleaftensdag d. 23. december.

 

DU KAN ALLIGEVEL GODT KOMME MED PÅ MIN NYTÅRSKUR "FÅ DET ALLERBEDSTE OG -SUNDESTE 2018" PÅ FREDAG… FOR JEG HAR LAVET EN EKSTRA SESSION OM FORMIDDAGEN

Alle pladserne til nytårskuren på fredag blev udsolgt på mindre end en uge og så begyndte jeg at fa "positive klager" fra folk, der havde sat næsen op efter nytårskuren, der nu ikke kunne komme med.

Det kan vi jo ikke have; problemet er løst!

Nu har jeg lavet en ekstra session af nytårskuren kl. 10:00-13:00 så du også kan få inspiration til at starte 2018 med masser af sundhed…der holder hele 2018.

Hvis du gerne vil have viden, inspiration og motivation til at starte 2018 med et sundhedsbrag, der varer hele året i 2018 og ikke blot bliver den sædvanlige januar-jammer, hvorefter det er tilbage til de gamle vaner og rutiner fra 1. februar, så er nytårskuren lige noget for dig.

Du går fra nytårksuren med konkret viden og har helt styr på, hvordan du skal spise og leve – med maksimal effekt men helt uden fanatisme – for at få det mest fænomenale 2018, fyldt med al den sundhed, energi og vitalitet, du fortjener.

Den ekstra session i starter kl. 10:00 og slutter kl. 13:00. Og det er stadigvæk fredag d. 29. december. Altså fredag i næste uge.

Billetterne koster kr. 295,00.

Over 25% af billetterne til den ekstra session er allerede solgt siden igår aftes, så skynd dig at give nytårskuren som gave til dig selv eller en, du synes fortjener det mest fænomenale 2018.

KØB BILLET

GODBIDDER FRA FOREDRAGSTOURNEEN

Det er godt, jeg er på vej på juleferie, så jeg kan få pustet ud og hvilet efter min foredragstourne i november og december, hvor jeg nåede forbi 14 byer i landet samtidig med, at jeg havde fuldt booket kalender med klienter, havde lukkede foredrag for kunder (bl.a. Novo x2), holdt workshops i udlandet og gjorde klar til "mit" TV-program "Kan man spise sig rask?" på TV2 kommer til januar.

Det er først nu, jeg er ved at være færdig med at fordøje indtrykkene fra de 14 foredrag og hele tourneen.

Jeg er så taknemmelig for, at der kom så mange af jer og var med, så jeg kan få lov til at fuldføre min mission med at give så mange mennesker som muligt viden, inspiration og redskaber til at få al den sundhed, de ønsker og fortjener.

Og tak for alle historierne I har delt med mig om, hvad der har virket, når I skulle gå fra syg til rask eller til at få det bedre.

Og tak for alle tilbagemeldingerne fra jer, der har fulgt mine råd og ladet jer inspirere af mig gennem årene, for at fortælle at det har virket.

Hvis du ikke var med, har jeg en slags julegave til dig: Videoer med godbidder fra foredraget, så du kan få viden og inspiration om hvordan man går fra syg til rask eller til at have det bedre (og et godt grin med undervejs).

HVAD ER DIT MÅL?

Could not find video with id 2430714. Maybe it was deleted?

FIND DIN MOTIVATION OG DIT HVORFOR?

Could not find video with id 2430752. Maybe it was deleted?

DIT DREAM TEAM

Could not find video with id 2430751. Maybe it was deleted?

BASAL SUNDHED KOMMER FØRST

Could not find video with id 2430680. Maybe it was deleted?

Foredragstourneen er jo slut, men du kan stadigvæk snildt få al den inspiration og viden, deltagerne til de 14 foredrag fik.

Faktisk kan du få endnu mere viden, end den jeg delte i foredragene, for alt jeg fortalte til foredragene og mere til er i min bog Fra syg til rask

KØB BOGEN

VIL DU GERNE HAVE MIG UD OG HOLDE FOREDRAGET FOR/HOS DIG?

Hvis du gerne vil have mig ud og holde foredraget "Fra syg til rask: Sådan får du det bedre igen" for eller hos dig, så skriv til mig på hello@umahro.com.

Så ser vi på tidspunkt og alt det praktiske samt økonomien i det.

De bedste hilsener, bon appetit og glædelig jul,

Umahro