From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Hvad er godt for dig og din sundhed?

og træffer du de valg, du ved er gode for dig?

Hvad er godt for dig og din sundhed?

Kære Læser,

Mange af os ved godt, at grøntsager, frugter og bær er gode for os – vi ved også godt, at motion og bevægelse er godt for os.

Samtidig ved vi også godt at junkfood eller mindre næringsrig mad, for store mængder alkohol, ingen motion og for meget fart over livet, så vi glemmer os selv – ikke er særlig godt for os …

… men alligevel ender mange af os med at træffe valg, der ikke er gode for os.

Jeg har ét simpelt råd.

DESIGN DIT LIV EFTER DINE ØNSKER

… okay det lyder måske ikke helt så simpelt og alligevel gør det måske.

Ofte er det de helt små ændringer, der gør den store forskel for os som mennesker (og vanedyr 😉)

Start med at gøre gode og næringsrige råvarer lettilgængelig for dig selv – Fx. tager det 5 minutter at klargøre 2 kg. gulerødsstave og med god musik i ørene, så er det som ren terapi for dig 😍

Cykel, gå, løb på løbehjul, hop på tungen - you name it - når du skal til/fra arbejde, ned og handle, hente guldklumpen fra skolen eller hvad der skal i løbet af dagen.

TIP: Hvis det er svært og uoverskueligt for dig at få bevægelse implementeret i din hverdag, når du er kommet hjem fra arbejde – så hav altid et par gode sko med i tasken, så kan du gå hjem eller en del af vejen hjem. På den måde har du slået to fluer med et smæk.

SUNDT OG STÆRKT MED UMAHRO 2022 - HOLD 4

På mit 4-ugers forløb SUNDT OG STÆRKT MED UMAHRO 2022 får du redskaber til at implementere flere sundhedsvalg i dit liv – som passer til dig og dit udgangspunkt.

Du får viden om hvad sundhed er, og hvordan du kan leve og spise sundt samtidig med, at du lever et liv uden begrænsninger og afsavn.

SÅDAN FOREGÅR DE 4 UGER

🗣️ “Man får adgang til en hel masse viden, lækre opskrifter, videoer og man får øjnene op for, hvad sundhed virkelig er, og et det ikke behøver være hverken kompliceret eller svært.

Umahro er super motiverende at høre på. Han har en kæmpe viden, og jeg er endelig landet et godt sted rent sundhedsmæssigt.

Der er værktøjer, man let kan integrere, og jeg er gået fra en krop der "brokker sig" på en 137 skala til kun 32.

Det er et forløb man absolut ikke fortryder, at bruge penge og tid på!!”

- Mette, deltager på Sundt og Stærkt 2021

De bedste og sundeste næsten-sommer-hilsener

Umahro

FraSygTilRaskPortrætMadKøkkenbordFarver