From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: KL. 20:00 FORTÆLLER JEG OM, HVORDAN VI GJORDE I TV-PROGRAMMERNE PÅ TV2

Vær med kl. 20:00 når jeg fortæller om, hvorvidt kan kan spise sig rask på 12 uger eller ej, og hvordan vi gjorde i "Kan man spise sig rask?" på TV2

Kære Læser,

Lige nu kører genudsendelserne af "Kan man spise sig rask?" på TV2, hvor man følger patienter, der får hjælp af mig og min gode ven kollega læge Pia Norup med at bruge kost- og livsstilsændringer over 12 uger til at prøve at gøre noget ved kroniske sygdomme.

Men hvordan gør man egentlig?

Og er det overhovedet muligt at spise sig rask på 12 uger?

Hvor langt kan man nå?

Jeg går live på FaceBook kl. 20:00-21:00, hvor jeg fortæller om lige præcis dette med udgangspunkt i programmerne.

Jeg fortæller om tilgangen, som jeg bruger i sit faglige virke med mine klienter og kursister, og som der blev brugt i programmet, til at hjælpe mennesker med at spise og leve sig raskere på 12 uger.

Jeg fortæller først i 40-45 minutter, og derefter bliver der åbnet op for spørgsmål.

VÆR MED KL. 20:00 NÅR JEG GÅR LIVE PÅ FB

SKAL DU HAVE HJÆLP MED AT GÅ FRA SYG TIL RASK ELLER FRA USUND TIL SUND?

Vil du gerne have min hjælp til at gå fra syg til rask, fra usund til sund?

Hjælp og inspiration til at få det bedre?

Gøre ligesom deltagerne i "Kan man spise sig rask?", og fra mine mange forløb?

Så vil det være mig en fornøjelse at hjælpe dig på den færd.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG?

I løbet af februar og marts, har jeg tre forløb, der starter.

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 9 med fokus på velfærds- og livsstilssygdomme

Det er et 12-ugers forløb for dig, der har type II diabetes, prædiabetes, forhøjet blodtryk, hjerterytmeforstyrrelser, åreforkalkning, problemer med blodpropper, dårlige kolesteroltal og/eller overvægt i sådan en grad, at det går udover sundheden. I løbet af 12 uger bliver du klogere på, hvad det er, du selv kan gøre med kost, motion, ernæring, søvn, afstressning, bevægelse og livsstilsændringer, for at blive rask eller få bedre styr på sygdommen. Og du får lavet din egen tilpassede sundhedsplan, så du laver de ændringer, der virker for dig.

FRA SYG TIL RASK PÅ 12 UGER HOLD 9 • FÅ STYR PÅ VELFÆRDSSYGDOMME STARTER D. 21. FEBRUAR

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 10 med fokus på atopiske sygdomme

Det er et 12-ugers forløb for dig, der har astma, eksem, nældefeber, høfeber, histaminintolerance e.l.. I løbet af 12 uger bliver du klogere på, hvad det er, du selv kan gøre med kost, motion, ernæring, søvn, afstressning, bevægelse, eliminationsdiæter, optimering af fordøjelse, reduktion af inflammation og livsstilsændringer, for at blive rask eller få bedre styr på sygdommen. Og du får lavet din egen tilpassede sundhedsplan, så du laver de ændringer, der virker for dig.

FRA SYG TIL RASK PÅ 12 UGER HOLD 10 • FÅ STYR PÅ ATOPISKE SYGDOMME (ASTMA, EKSEM, HØFEBER, NÆLDEFEBER, HISTAMININTOLERANCE O.L.) STARTER D. 8. MARTS

Sundt og stærkt 2021 med Umahro • Hold 2

Lige nu er det første hold på forløbet "Sundt og stærkt 2021 med Umahro" i fuld gang med at lave et sundhedsafsæt, der kommer til at vare hele 2021. Vi bruger fire uger på at udforske, hvad der grundlæggende giver sundhed, glæde, energi og vitalitet. Kost uden fanatisme, dagligt bevægelse eller motion, søvnoptimering, strressreduktion, styr på drikkevarerne på en måde, hvor alle kan være med, og derfor har succes og mærker, hvordan det føles at spise og leve sundt er hovedingredienserne. Desuden fokuserer vi på, hvordan

SUNDT OG STÆRKT 2021 MED UMAHRO HOLD 2 STARTER OGSÅ D. 8. MARTS

Jeg håber, at vi "ses" om 2 timer på FaceBook, og at jeg må hjælpe dig på rette vej på et af de 3 forløb (eller på anden maner), hvis du har behov for hjælp.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætMadKøkkenbordFarver