From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Læser, udfold dit fulde potentiale.

Ta´ action NU

{{firstname}}, udfold dit fulde potentiale.

Kære Læser,

 

Toppræstation er altså ikke bare at kunne løbe sin hurtigste 5 km. - det kan også være, at du ønsker at kunne være dén bedsteforælder, der kan tage sine børnebørn med på legepladsen, være til stede mentalt ved aftensmaden med din familie eller være dén kollega, der altid har 5. minutter af sin tid til at hjælpe en anden, men hvis du ikke har overskuddet til at være den bedste version af dig selv, så er det svært.

 

Sundhed og toppræstation går hånd i hånd 🤝

 

For sundhed, både fysisk og psykisk, er det, der skaber fundamentet for personlig præstation og for at kunne yde sit bedste i skolen, på arbejdet og på det personlige plan. 

 

 Få de programmer, tilgange, “hacks” og protokoller, som jeg selv anvender, for at kunne toppræstere i privatliv og arbejdsliv

✅ Kom igennem det samme program, som mine klienter gennemgår i 1-til-1 konsultationer og forløb med fokus på toppræstation

✅ Bliv motiveret og inspireret til at kunne toppræstere ikke kun nu, men også i længden!.


Jeg rækker min arm ud til dig, og du kan selv vælge, om du vil tage imod. Rejsen mod dine egne, personlige toppræstationer starter først, når du er helt klar.

Klar til at spise og leve, så du kan udfolde dit fulde potentiale. Når du er klar til dette, så vil det være mig en ære at hjælpe dig og være med dig hele vejen gennem din personlige rejse. 

I min bog “FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION” får du min guide til at toppræstere i privatlivet, i skolen og på arbejdet gennem kost, ernæring, motion og bevægelse, søvnoptimering, afstesning, hvile. restitution og biohacks.

 

Få den her for KUN 280 kr. inkl. fri fragt!De kærligste sommerhilsener

Umahro ☀