From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Hvor meget bevægelse og fysisk aktivitet skal der til, for at det batter og virker?

Måske er det slet ikke så svært og krævende, som du tror …

Kære Læser,

Sundheds-challengen #bevægdigmedumahro fortsætter … og det fantastiske er, at jeg kan se, der sker noget på sociale medier.

Folk kommenterer, og flere har postet videoer og billeder med hashtagget #bevægdigmedumahro, så de er med til at inspirere andre.

Og deltagerne på hold 2 af “Sundt og stærkt 2021 med Umahro” er også godt i gang med at få deres daglige dosis bevægelse og/eller træning, da deres sundheds-challenge i denne uge, det er at få daglig bevægelse.

Og det gør underværker for dem (altså udover effekterne af de andre sundheds-challenges de havde i de første to uger af forløbet).

 

HVOR MEGET SKAL DER EGENTLIG TIL?

Men hvor meget skal der egentlig til, for at det batter? Hvor lang tid? Hvor intenst/hård skal træning være, for at det “virker” i et sundhedsmæssigt øjemed? Skal du træne? Eller er det “nok” med “blot” en gåtur?

Lyt og se med nedenfor, når jeg læser op fra Fra usund til sund og forklarer hvor meget eller lidt bevægelse og træning, der skal til.

Du klikker bare på billedet for at se og høre videoen.

VIL DU OGSÅ VÆRE AKTIV PÅ SOME SOM EN DEL AF CHALLENGEN?

Os mennesker er i bund og grund visuelt drevne flokdyr, så hvis vi "bevæger os sammen" og andre ser det, så vil endnu flere bevæge sig og være fysisk aktive, fordi det du og jeg gør, det vil inspirere dem.

Så hvis du har mod på det, så del gerne hvad du gør i denne challenge, og del hvad det gør ved dig.

Del det på FB eller Instagram med billeder og opslag.

Det er der allerede andre, der gør.

Brug hastagget #bevægdigmedumahro og post på livet løs på FB eller IG, så vi sammen får en masse mennesker inspireret til at bevæge sig dagligt.

Og se hvad andre gør, så du bliver inspireret.

FRA USUND TIL SUND FÅR DU SOM SAGT TIL #BEVÆGDIGMEDUMAHRO-KAMPAGNEPRIS

FraUsundTilSundCover

Min bestseller Fra usund til sund får du lige nu til kampagnepris, når nu vi kører med sundheds-challengen #bevægdigmedumahro, og når der står en hel del om bevægelse og fysisk aktivitet i forhold til sundhed i bogen.

Den koster normalt kr. 299,95 + fragt, men du får den til kr. 250,00 og med fri fragt.

BESTIL BOGEN

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætRoFarve