From: Umahro Cadogan & Lone Rasmussen <kontakt@slipslikket.dk>
Subject: Jamen giver dadlerne ikke blodsukkerchok?
Jamen giver dadlerne ikke blodsukkerchok?

DADLER – DET ALTERNATIVE SUKKER

Jo, tørrede dadler har et superhøjt sukkerindhold, det er også derfor de gode til at søde med. Og som alternativ til sukker er de fænomenale, da de både er super fiberholdige og rige på mineraler og vitaminer, hvorimod sukker er rigt på – nå ja, sukker!

Dadler er en af de allermest benyttede ingredienser indenfor RAW FOOD kager, og de er bestemt heller ikke til at komme udenom i de mange opskrifter i bogen SLIP SLIKKET; de bliver flittigt brugt i hits som “Delights”, alle de forskellige is og “Frossen Valnøddetærte”. De er supergode som bindemiddel og søder uden det bliver for voldsomt.

MEN … et helt essentielt budskab til alle, der vil spise mindre slik eller ikke vil styres af slik cravings, er at spise så blodsukkeret så vidt muligt holdes på et stabilt niveau.

For at undgå at dit blodsukker bliver påvirket for voldsomt af dadlernes sukkerindhold, blodsukkerchok, er de bedst at indtage i selskab med protein eller fedt – og det er selvfølgelig ikke margarine, vi taler om her, men gode fedtstoffer fra fx kokos, nødder, mandler.

Tommelfingerreglen er: Lige så stor del protein eller 1/3 fedt i forhold til mængden af kulhydrater.
p{color: #ec008c;}. ———

SIDSTE FOREDRAG I DETTE FORÅR:

København d. 7. marts kl. 18.30 – Ja tak stik mig straks 1 billet til 250 eller 2 stk. for 450

Kan du ikke komme, men vil ikke gå glip af foredraget?

Vi har lavet en online version – se mere her

Kærlig hilsen

Lone & Umahro