From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: UNDGÅ DE FEJL JEG OFTEST SER NYE KUNDER LAVE, DER UNDERMINERER DERES PRÆSTATION PÅ ARBEJDE

START MED DE 3 TING DER GIVER ET KÆMPE UDBYTTE PÅ PERFORMANCEKONTOEN I FORHOLD TIL INDSATSEN

UNDGÅ DE FEJL JEG OFTEST SER NYE KUNDER LAVE, DER UNDERMINERER DERES PRÆSTATION PÅ ARBEJDE

Kære Læser,

Din hjerne bruger 20-25% af energien i din krop og er i det hele taget meget krævende hvad angår næring og energi.

Søvn er helt afgørende for at din hjerne og dit sind kan præstere, udvikle sig og restituere.

Motion, træning og bevægelse får dig ikke blot i bedre form; det giver dig også en skarpere hjerne og sind. Det gør dig i stand til at præstere bedre på jobbet og i din karriere.

Derfor har du lige så meget brug for den optimale kost, livsstil, motion og søvn for at toppræstere job- og karrieremæssigt, som top-idrætsfolk har brug for den ideelle kostplan, nok søvn og restitution og den rette træningsplan for at vinde og performe på top niveau.

3 TING MANGE AF MINE KLIENTER IKKE UDNYTTER…INDEN VI STARTER ET FORLØB

Et af mine arbejdsområder er fra sund til toppræstation, hvor jeg hjælper topledere og andre peakperformers samt førende firmaer og organisationer herhjemme og i udlandet med at optimere kost, søvn, motion og livsstil, så de kan toppræstere, får adgang til deres fulde potentiale og samtidig bliver sunde på den lange bane.

Når vi starter forløb op, enten 1-til-1 i Toplederkuren™ eller større forløb i firmaer og organisationer, er det næsten altid de samme ting, vi skal sætte ind med først, fordi de ikke bliver gjort, men er easy wins med et stort udbytte i forhold til en relativt lille indsats.

1. VIGTIGHEDEN AF NOK SØVN UNDERVURDERES IGEN, IGEN OG ATTER IGEN

Hvis du gerne vil præstere, så er der ingen vej uden om at få sovet nok.

Og det er 7-8 timer de fleste nætter.

6 timer eller mindre er for lidt.

At nogle så mener, de godt kan fungere med mindre end 7-8 timers søvn, det er ikke det samme, som at de fungerer optimalt på mindre end 7-8 timers søvn.

Forsøg på at estimere hvad det betyder for produktiviteten, at vi generelt sover for lidt i Danmark, giver nogle bekymrende tal.

Det formodes at den samlede søvnmangel i Danmark, den "koster" et par milliarder i BNP.

Det vil altså sige, at uudnyttede produktivitet og præstation der er forårsaget af manglende søvn, den svarer til flere milliarder kroner om året!

Hvis det drejer sig om flere milliarder om året for Danmark, hvad tror du så prisen for at sove for lidt er for dig i forhold til job, præstation, karriere og indlæring?

Ja, den er stor.

Så hvis du ikke får 7-8 timers søvn som udgangspunkt, så er det nok et rigtig godt sted at starte, hvis du gerne vil toppræstere.

OG HVIS DU HAR SMÅ BØRN, VED JEG GODT, AT DER ER NOGLE ELLER EN DEL ÅR, HVOR DET ET IKKE ER MULIGT AT FÅ 7-8 TIMERS SØVN DE FLESTE NÆTTER…

2. DER ER EN ALT ELLER INTET TILGANG TIL MOTION…OG NÅR DER SÅ IKKE ER TID TIL "ALT", SÅ BLIVER DET INTET

Motion og bevægelse er ikke kun vigtigt for din fysiske sundhed, men også for din mentale performance og for din præstation.

En øget produktion af dopamin, en øget produktion af acetylcholin, forbedret indlæring, mere stressmodstandsdygtighed, en forbedret evne til at løse problemer og bedre søvn er blot et par af de gode ting ved at motionere og være fysisk aktiv i forhold til at gå fra sund til toppræstation.

Men jeg ved og forstår også, at mange har svært ved at passe en times træning 2-3-4 gange om ugen ind i en travl hverdag og et travlt liv.

Og at mange ikke kan se, hvordan de skal kunne finde energi og overskud til at træne op til et marathon eller en ironman og samtidig arbejde meget, have et familieliv, videreuddanne sig o.s.v.

Det har jeg heller ikke selv i mine travle perioder.

Der er et på ingen måde muligt for mig at træne 1 time hver dag, for jeg har ikke tiden til det og så vil have svært ved at restituere fra træningen, når jeg samtidig har travlt med at skrive bøger, lave TV-programmer, hjælpe klienter, holde foredrag, supervisere sundhedspersonale, rådgive o.s.v.

Heldigvis kan mindre gøre det.

Og der er masser af måder at motionere på, der ikke nødvendigvis kræver, at du skal afsætte en hel time eller at du bliver nød til at skulle i et træningscenter eller lignende hver gang.

Jeg har f.eks. sørget for at have træningsudstyr der hjemme – en romaskine, masser af KettleBells, Bulgarian Bags, et sjippetov, en pullup bar jeg kan sætte i min dørkarm, en TRX, en MobileFit og okklusionstræningsstropper – så jeg kan træne i mit køkkenalrum eller på min tagterasse, når vejret er godt.

Og jeg har masser af ro-træningspas, der tager 20-30 minutter, så jeg snildt kan få roet om morgenen, midt på dagen eller om aftenen. Da jeg allerede er hjemme, så tager det mig jo kun 2 minutter at skifte til træningstøj og 10 minutter at få taget et bad bagefter.

Og jeg har også en masse træningspas med KettleBells og andet at mit udstyr, der tager 10-12-15-20 minutter.

Så jeg kan træne hårdt og effektivt, uden at skulle afsætte mere end 30-40 minutter dagligt.

Og når jeg rejser, så har jeg en masse træningspas, jeg kan lave udelukkende med min kropsvægt.

F.eks. 10 burpees hvert minut 10 minutter i træk.

OG HVIS DU TÆNKER "HVAD ER BURPEES FOR NOGET?" SÅ SE HER

Eller også 10 minutter, hvor jeg er aktiv 15 sekunder og hviler i 15 sekunder og så skifter mellem burpees, benbøjninger, lunges, mountain climbers, skyggeboksning, mavebøjninger o.l. øvelser med kropsvægt.

Så laver jeg 2 gange 10 minutter med 2 minutters pause i mellem.

Det kræver ikke mere end gulvpladsen på et hotelværelse.

3. FOLK HAR IKKE STYR PÅ HVORDAN DE FÅR SPIST SUNDT ELLER HJERNEMAD, NÅR DE HAR EKSTRA TRAVLT ELLER ER PÅ FARTEN

Alle er stort set enige om, at det er vigtigt at spise sundt. Og at den mad man spiser, den påvirker præstation, humør, koncentration, indsats og energiniveau.

I den ideelle verden, så ville alle jo have tid til at spise den perfekte morgenmad, den perfekte formiddagssnack, den perfekte frokost, den perfekte eftermiddagssnack og den perfekte aftensmad efterfulgt at den perfekte dessert.

Men det er den ideelle verden og ikke den reelle verden.

Så uagtet intentionen om at spise sundt og nærende, går det galt for mange, når de har travlt.

Og så ender de med hurtige nødløsninger til "energikriserne" der opstår, fordi man ikke har haft muligheden for at spise ordentligt og regelmæssigt.

Energidrikke, koffeinholdig sodavand, slik, kager, andre hurtige sukkerfixes, junkfood på farten efter en dag uden ret meget mad, doughnuts o.s.v.

Det er bare sjældent den mad, der muliggør toppræstation på arbejde.

Men hvad gør man så, når det virkelig går hurtigt eller man rejser meget.

Forberedelse er hemmeligheden til at holde fast i at få spist ordentligt, selvom du er på farten, rejser eller har virkelig travlt.

Det jeg selv gør, er altid at have proteinpulver og greens (frysetørrede grøntsager, bær og frugter i pulverform) på mit kontor og i min computertaske.

Og jeg har altid instant grøn the med mig, enten i breve eller matchapulver.

For så kan jeg få noget at spise, der understøtter fremfor at underminere, uanset hvor jeg er henne.

En proteinshake med et par spsk greens i og 1-2 stk frugt samt en kop grøn the er nok til at jeg er mæt og på toppen igen.

Det er ikke en storslået kulinarisk oplevelse.

Men det er de fleste usunde nødløsninger heller ikke.

Og jeg har også instant misosuppe med ekstra protein på mit kontor, så jeg kan få mit et varmt og mættende mellemmåltid.

Så hvis du altid har dit survival kit parat på kontoret, i bilen, attachemappen eller computertasken, i din carry on o.s.v., så behøver du ikke at falde i det hurtige sukker-og-koffein-fix-fælden, selvom du har travlt eller er på farten.

BY REQUEST: EN MASTERCLASS OM AT GÅ FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION…MED UMAHRO-MAD MORGEN, MIDDAG OG AFTEN • SØNDAG D. 6. AUGUST

SIMPLERO-MASTERCLASS-FRA-SUND-TIL-TOPPRAeSTATION-06-email.08.2017-HELLERUP.png

Kunne du godt tænke dig at udnytte dit fulde potentiale som toppræsterende iværksætter, leder, talent i erhverslivet, musiker, kunstner eller model?

Vil du gerne have opskriften på, hvordan du faktisk får kost, motion, søvn og livsstil til at understøtte din performance i en travl hverdag og karriere OG ISÆR hvordan du får det hele til at passe ind i dit liv og hverdag?

SÅ ER DENNE MASTERCLASS DEN HELT RETTE FOR DIG! JEG HAR LAVET DEN EFTER FORESPØRGSLER FRA DELTAGERE PÅ MINE INDLÆG OM TOPPRÆSTATION FOR VL-GRUPPER, ERHVERVSLEDERE OG FOR SINGULARITY UNIVERSITY DK

KOM MED PÅ MASTERCLASSEN OG FÅ OPSKRIFTEN PÅ KOST, MOTION, SØVN OG LIVSSTIL, SÅ DU KAN TOPPRÆSTERE

Afsæt en dag til at lære hvordan du får kost, motion, søvn og livsstil til at understøtte din performance og præstation.

Du lærer hvorfor det er så vigtigt OG ISÆR hvad du skal gøre helt konkret og hvordan du får det passet ind i din travle hverdag og karriere.

HVEM ER MASTERCLASSEN FOR?

 • Travle iværksættere der godt ved, at de skal have styr på kost, motion, søvn og livsstil for at kunne toppræstere i deres firma
 • Travle ledere der også godt ved, at de skal have styr på kost, motion, søvn og livsstil for at kunne toppræstere på jobbet og samtidig holde til det
 • Talenter i erhvervslivet der godt ved, at de skal arbejde hårdt og meget for at udfolde talentet OG der ved at kost, motion, søvn og livsstil er helt afgørende for at det kommer til at ske
 • Andre topperformere (musikere, skuespillere, modeller o.l.)
 • Alle der gerne vil have opskriften på hvordan man får kost, motion, søvn og livsstil til at optimere præstation og performance OG får det til at fungere i en travl hverdag og krævende karriere

HVAD LÆRER DU?

 • Hvordan du bruger kost, livsstil, motion og søvn til at bygge fundamentet for at du top-præsterer og har adgang til dit fulde potentiale…eller hvordan de forkerte valg kan underminere din præstationsevne

 • Hvordan kosten påvirker ikke blot din fysiske energi, men også din mentale energi og performance

 • Hvordan bevægelse og motion kan forbedre din koncentration, forbedre din hukommelse, øge din kreativitet og øge din stressmodstandsdygtighed

 • Hvor vigtigt søvn er for din mentale- og karrieremæssige performance og hvor stort et problem du får, hvis du ikke prioriterer din søvn

 • Hvordan du optimerer din søvn, selvom du har travlt, rejser, har mange bolde i luften og har meget at se til

 • Hvilke kosttilskud det giver mening at bruge

 • Hvordan du hurtigt får overblik over graden af stressbelastning, så du kan tilpasse kost, motion og arbejde i forhold til, hvad du har ressourcer til at håndtere og restituere fra samt gøre det der skal til, for at mindske din stressbelastning

 • De hurtige og effektive løsninger til at afstresse og koble af

 • Hvordan du får ordentlig mad, selvom du har virkelig travlt, er på farten eller rejser

 • Hvordan du kan og får trænet effektivt, selvom du ikke har mere end 10-15-20 minutter til det

DIT UDBYTTE AF MASTERCLASSEN

 • Når dagen er omme har du lavet dit personlige program med kost, motion, søvn, afstressning og livsstil, der gør en forskel for dig OG som du kan få til at fungere i din hverdag og karriere
 • Du forstår engang for alle, hvad der er vigtigt og hvad du ikke skal spilde tid med, fordi det er micro management med meget lille udbytte på sundheds- og performancekontoen i forhold til tiden og indsatsen
 • Du får også alle nødløsningerne og smutvejene, så du kan fastholde sund kost, få motioneret og optimeret søvnen, selv når arbejde og karriere trækker og al tid går med det

TID OG STED

Tid: Søndag d. 6. august kl. 08:30-18:30

Sted: Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup

TIDSPLANEN

 • 08:15-08:30: Dørene åbner og ankomst
 • 08:30-09:00: Morgenmad (protein soft ice, cashew-matcha “latte”, friske bær, grøntsagsstænger med misodip, blødkogte æg med kryddersalt)
 • 09:00-09:15: Velkommen og gennemgang af dagen
 • 09:15-10:15: Fundamentet for at opnå toppræstation og sundhed på samme tid
 • 10:15-10:30: Q&A
 • 10:30-10:45: Formiddaggsnack (frugt med “salmiaklakridsdrys”)
 • 10:45-11:30: De 10 kostbud…mad og næring der giver energi og sundhed
 • 11:30-12:00: Sov og præster…eller lad være og bliv gammel før tid
 • 12:00-12:15: Q&A
 • 12:15-13:00: Frokost (broccoli-cashew-suppe med tamariristede sesamfrø, tomatbagt laks med kokos, sommerkålssalat med chokolade-rødløgs-dressing, langtidshævet uæltet boghvedebrød)
 • 13:00-14:00: Det gør bevægelse og træning ved din krop og din hjerne. Sådan får du motion og bevægelse til at virke i en travl hverdag.
 • 14:00-15:00: Stress på godt og ondt
 • 15:00-15:30: Eftermiddagssnack (broccoli-mandel-banan-citron-ingefær greenie)
 • 15:30-16:15: Manipuler med miljøet omkring dig, så du automatisk vælger det der giver dig sundhed og toppræstation
 • 16:15-17:15: Sådan designer du et toppræstationsdøgn. Umahro viser, hvad han selv gør og eksempler fra hans klienter med succes
 • 17:15-17:30: Sidste runde Q&A
 • 17:30-18:00: Du udarbejder din egen toppræstations-plan for kost, motion, søvn og stress
 • 18:00-18:30: Aftensmad (ovnbagt ørred med æbler, oliven og sort peber, ovnbagte søde kartofler og ovnbagte hvidløg, ovnbagt blomkål med pesto og mandler, hjemmelavet ketchup, avokado-kakao-mousse med pecanmælk)

PRISEN

Masterclassen koster kr. 3.750,00.

Men der er early bird pris ved tilmeldinger inden midnat d. 21. juli. Så er prisen kr. 2.995,00 alt inkl.

Eller book to eller flere pladser på en gang og få masterclassen til kr. 2.500,00 pr. plads.

Prisen inkluderer:

 • Al undervisningen på dagen
 • Undervisningsmateriale i elektronisk form
 • Fuld forplejning på dagen – morgenmad, frokost, aftensmad, mellemmåltider og snacks – med mine bedste opskrifter til toppræstation og energi her og nu
 • E-kogebog med opskrifterne fra masterclassen + bonusopskrifter
 • Et eksemplar af enten Alle kvinders sundhedsbibelHerrerevolutioneller Rigtige mænd går også i sort
 • Et online forberedelsesmodul, så du allerede kommer i gang med at leve og spise dig til endnu mere energi og præstation inden masterclassen starter
 • Et live opfølgnings-Q&A-call senere i august, hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte komme på efter masterclassen

BOOK DIN PLADS PÅ MASTERCLASSEN MENS DER STADIGVÆK ER PLADSER

MIT 1-TIL-1 PROGRAM FOR TOPLEDERE OG ANDRE TOPPERFORMERE DER VIL HAVE DE SIDSTE 10% MED: TOPLEDERKUREN™

Du har den helt rigtige cykel, de rigtige løbesko og du træner optimalt, men hvad med din kost og resten af din livsstil – er den også optimeret maksimalt?

MÅLGRUPPE

Toplederkuren™ er designet til den professionelle og meget travle topleder, der skal præstere maksimalt på jobbet, i familien m.v. og som har indset nødvendigheden af, at være i optimal form på alle områder.

FORLØBET

Toplederkuren™ er et 3-måneders forløb, der tager afsæt i den nyeste forskning indenfor sundhed, performance, biologi og genetik og den bedste praksis for at omsætte denne viden til resultater for topledere.

Forløbet omfatter:

 1. Indledende og afklarende samtale.
 2. Indledende personlig konsultation på 2-3 timer hvor vi kortlægger dine kostvaner, livsstil, adfærd, helbredshistorie, hverdag, vaner og ønsker samt behov og laver de første ændringer i kost og livsstil, så du maksimerer din performance og udnyttelsen af dit fulde potentiale samtidig med at du bliver endnu sundere på den lange bane.
 3. Omfattende biokemiske og genetiske tests (din genetik i forhold til sundhed, vægtkontrol og træning, de bedste tests for hjertekarsygdom, omfattende test af din ernæringsstatus, omfattende screening af dine hormoner)
 4. Opfølgende konsultation på 2-3 timer, hvor vi gennemgår dine testsvar og justerer din plan ud fra disse samt de erfaringer, du allerede har gjort dig efter den første konsultation.
 5. Afsluttende konsultation på 2-3 timer, hvor vi evaluerer på hvor langt du er nået og hvordan din fremadrettede plan for mad, motion, søvn, livsstil o.s.v. skal være skruet sammen. Vi ser også på hvilke tests der evt. skal gentages.
 6. Eksemplarer af Umahros bøger om madlavning og sundhed.
 7. Løbende sparring pr. tlf og SMS efter behov.

PRIS

Toplederkuren™ koster kr. 59.000,00 ex. moms alt inkl.

Beløbet inkluderer alle konsultationer, løbende sparring, de beskrevne tests og undersøgelser, Umahros tolkning af alle testsvar og eksemplarer af Umahros bøger.

Der kan tilkøbes ekstra tests, hvis der er specielle behov, der skal afdækkes.

Der kan ligeledes tilkøbes konsultationstid til familiemedlemmer eller en madlavningsseance for hele familien enten i eget køkken eller hos Umahro.

BOOK DIN INDLEDENDE SAMTALE ALLEREDE I DAG

Kontakt mig på +45 31328178 eller send en mail til min PA Kathrine på hello@umahro.com, for at booke din indledende samtale, så vi kan finde ud af om Toplederkuren™ er det rette for dig.

LÆS MERE OM TOPLEDERKUREN™

Kærlige hilsener og bon appetit,

Umahro

Food Can Change Your Life

FRA SYG TIL RASK • FRA USUND TIL SUND • FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION • FOODPOWER

FØLG MIG PÅ


KOMMENDE FOREDRAG, WORKSHOPS M.M.  

FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION PÅ ARBEJDE OG I KARRIEREN • MASTERCLASS • 6. AUGUST • HELLERUP

FRA USUND TIL SUND • URBAN RETREAT • 12.-13. AUGUST • HELLERUP (MERE INFO FØLGER)

MASTERCLASS • FORSTÅ STOFSKIFTET OG STOFSKIFTESYGDOMME • 2. SEPTEMBER • ÅRHUS

FRA USUND TIL SUND UDEN FANATISME OG AFSAVN • ÅBENT FOREDRAG • 4. SEPTEMBER • HELLERUP

FRA USUND TIL SUND PÅ 12 UGER MED UMAHRO SOM DIN GUIDE • HOLD 2 • ONLINE FORLØB • 4. SEPTEMBER - 26. NOVEMBER

MASTERCLASS • SPORTSERNÆRING DER VIRKER • 9. SEPTEMBER • ÅRHUS

MASTERCLASSS • SPORTSERNÆRING DER VIRKER • 10. SEPTEMBER • HELLERUP

MADEN STIGER DIG TIL HOVEDET • FOREDRAG OM HJERNEMAD FOR LINDESKOLENS STØTTEFORENING • 10. OKTOBER • AABENRAA

FRA SYG TIL RASK • ÅBENT FOREDRAG HOS EMPOWER LAB • 23. OKTOBER • KOLDING

FRA SYG TIL RASK • FOREDRAG FOR SAMSØ AFTENSKOLE • 24. OKTOBER • SAMSØ

FÅ DET ALLERSUNDESTE 2018 • UMAHROS NYTÅRSKUR • 29. DECEMBER • HELLERUP

DNALIFE CERTIFICERINGSKURSUS • 22+23+25. JANUAR 2018 • KØBENHAVN

DNALIFE CERTIFICERINGSKURSUS • 26-28. JANUAR 2018 • STOCKHOLM

MASTERCLASS • SPORTSERNÆRING DER VIRKER • FOR FOF-RANDERS • 3. FEBRUAR 2018 • RANDERS