DU SKAL SELVFØLGELIG HAVE DET SAMME TILBUD PÅ "ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL" SAMT FOREDRAGET "KUN FOR KVINDER" SOM ALLE ANNA BOGDANOVAS KUNDER OG FØLGERE FÅR

DU SKAL SELVFØLGELIG HAVE DET SAMME TILBUD PÅ "ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL" SAMT FOREDRAGET "KUN FOR KVINDER" SOM ALLE ANNA BOGDANOVAS KUNDER OG FØLGERE FÅR

FÅ BOGEN OG FOREDRAGET TIL KR. 225,00 PLUS FORSENDELSE…HVIS DU SLÅR TIL I LØBET AF WEEKENDEN

DU SKAL SELVFØLGELIG HAVE DET SAMME TILBUD PÅ

Kære Læser,

Jeg håber du har nydt godt af og er blevet inspireret af uddragene og opskrifterne fra Alle kvinders sundhedsbibel.

En af de skønne kvinder jeg har interviewet i bogen, er Anna Bogdanova.

LÆS INTERVIEWET MED ANNA I "ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL" HER

Udover at være en virkelig god og nær ven, så er Anna også en af de kvinder, jeg anbefaler på det allervarmeste m.h.t. træning for kvinder (og mænd), når målet er at få træning til at virke i en travl hverdag, så det giver overskud og glæde, fremfor at det enten bliver en belastning og overtræning…eller at det slet ikke bliver gjort.

Hendes programmer med opvarmning og derefter drøn-effektive 15-20 minutters træningspas med kropsvægt og/eller KettleBells ca. hver 2. dag, anbefaler jeg til mange kvinder og mange af mine klienter og kunder, har stor glæde af dem.

Lige om lidt, så får alle Anna Bogdanovas kunder og følgere et godt tilbud på en pakke med Alle kvinders sundhedsbibel samt optagelsen af mit foredrag "Kun for kvinder", som er mit foredrag om kvindesundhed, der tager udgangspunkt i bogen.

Det tilbud skal du selvfølgelig også have.

Tilbuddet lyder på, at du får bogen og optagelsen af foredraget for kr. 225,00 + forsendelse. Og det gælder indtil midnat i morgen søndag d. 30. juli.

Bogen koster normalt kr. 299,95 + forsendelse på kr. 56,25 og foredraget koster enten kr. 275,00 for en billet live eller kr. 199,00 for online udgaven med optagelsen af foredraget.

Så du får faktisk foredraget gratis og bogen med 75 kr. rabat.

SLÅ TIL INDEN WEEKENDEN ER OMME OG FÅ BOGEN SAMT FOREDRAGET TIL KR. 225 + FORSENDELSE

KØB PAKKEN MED BOGEN OG FOREDRAGET FOR KR. 225 + FORSENDELSE (KR. 281,20 ALT I ALT)

Specialprisen varer indtil midnat i morgen, søndag d. 30. juli.

DET SIGER EN GLAD LÆSER OM ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL

"Jeg er meget begejstret for Umahros bog og læser meget i den. Og det er så skægt, for det er som om, at jeg har skrevet kapitlet om succesfuld aldring.

Lige mine ord - man kan ikke undgå, at der med årerne, sker en nedslidning af kroppen, men man kan gøre meget for, at det sker så sent som muligt, ved hjælp af  masser og atter masser af grønt og frugt. Motion hver dag, også for hjernen og et rigt socialt liv. I virkeligheden er vi mennesker jo programmeret til, kun at blive så gamle, at vi har fået sat næste generation i stand til at klare sig selv.

Og når kroppen er blevet så slidt, at det ikke er værdigt og/eller rart at leve mere, er det bare om at komme ud på isflagen, ligesom de gamle grønlandske kvinder eller som vi også siger ”så hjælper kun bønner” underforstået bønnerne fra rhisinus planten, som er en meget kraftig gift.

Det er virkelig sjovt, for jeg har aldrig set min livsfilosofi og levemåde, udtrykt så præcist.

Og madopskrifterne er også lige vores stil, så mange tak for en herlig bog."

-Hanne Vallentin, 79 år og 3 uger

De bedste hilsener og bon appetit,

Umahro

Food Can Change Your Life

AlleKvindersSundhedsbibelPlakat-email.jpg

FRA SYG TIL RASK • FRA USUND TIL SUND • FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION • FOODPOWER