From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Bliv sundhedsrådgiver • Infomøde på onsdag d. 15. januar. 

Gør din passion til din levevej

Gør din passion til din levevej

Kære Læser,

Brænder du for sundhed ligesom jeg? Vil du gerne hjælpe andre mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere?

Så bliv uddannet sundhedsrådgiver. Jeg starter nyt hold op på min 6 måneders sundhedsrådgiver uddannelse d. 29 februar.

Der brug for dig

  • Alt for få danskere får spist og levet sundt nok til at holde dem sunde og raske, og så de kan mærke den vitalitet og velvære, som de ønsker. Mange vil gerne, men det lykkes ikke for dem.
  • Langt under halvdelen af alle danskere får nok grøntsager, bær, frugt, fisk, nødder, bælgfrugter og fuldkorn, men alt for mange får til gengæld for mange kalorier, for meget tilsat sukker, for meget af det forkerte fedt og for meget alkohol.
  • Mindre end en ⅓ af danskerne får nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de ønsker og fortjener.
  • Alt for mange danskere vejer for meget og har enten for meget kropsfedt eller fedtet lagret der, hvor det forhaler kroppens processer og bidrager til usundhed og i værste fald sygdom og symptomer. Det drejer sig om ca. 1,3 millioner danskere.
  • Rigtig mange er forvirrede om, hvad der egentligt er sundt og hvad de skal gøre når det kommer til kost, motion, søvn, afstresning og livsstil.
  • De har svært ved at navigere i, hvad der virker og ikke virker af kost, motion og livsstilsændringer og giver derfor op … eller bruger en masse tid og energi på livsstilsændringer, der ikke har den store effekt.

Om uddannelsen

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får min viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Som sundhedsrådgiver får du den nyeste viden og de bedste værktøjer af en ledende ernæringsekspert og pioner indenfor Functional Medicine.

Undervisningsform

Det er en lægeeksamineret uddannelse, som består af 6 moduler over 6 måneders varighed. samt online selvstudie og to månedlige live undervisningsdage (kl. 10:00-17:00). Det online selvstudie foregår før og efter undervisningsdagene på hvert modul, med tilhørende lektier og opgaver.

Når vi mødes til den månedlige undervisningsweekend, gennemgår jeg viden, teori og værktøjer. 

 

Sundhedsrådgiver uddannelse • Umahro-7.png

Optagelse og informationmøde

Vi afholder gratis informationsmøder, hvor du kan høre mere om uddannelsen, samt stille alle dine evt. afklarende spørgsmål. Infomøderne er obligatoriske mhb at vi sammen kan vurdere, om sundhedsrådgiver uddannelsen er den rette uddannelse for dig. Det foregår på nedenstående datoer enten i vores domicil på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup eller via webinar.

  • Informationsmøde d. 15. januar kl. 18:30-20:00 - Tilmeld.
  • Informationsmøde d. 5. februar kl. 18:3-20:00 - Tilmeld

Jeg håber at vi ses til infomøde på onsdag d. 15. januar. 

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png