From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Kender du forskellen på god og dårlig stress?

Læser, der er mange aspekter...

Kender du forskellen på god og dårlig stress?

Læser, kender du egentlig de mange aspekter af stressens biologi, fysiologi, biokemi og psykologi eller…


… hvilke af makronæringsstofferne (protein, fedt, kulhydrater, fibre) der er vigtige for hvad, og hvordan behovet evalueres?


Dette er bare nogle få ting af den store mængde viden, du kan tilegne dig via min Sundhedsrådgiver-uddannelse. Det er faktisk helt enormt spændende at gå i dybden med, og det synes mine forhenværende elever på min sundhedsrådgiver-uddannelse også.

 

Jeg vil rigtig gerne høre mere!


Jesper fra hold 6 siger:

Jeg har gennem de sidste halve år+ nydt at lære fra Umahro. Han er velforberedt og godt inde i stoffet. Både på nørdet plan, men også så vi kan formidle det efterfølgende. At tage en uddannelse hos Umahro er som at tage et kørekort, et der giver adgang til at rådgive andre mennesker til at blive sundere, men man skal fortsætte med at lære. Han har uendeligt meget mere at byde på, og jeg glæder mig til at lære meget mere fra ham i fremtiden

 

Sundhedsrådgiver-uddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

 

Det kan være, at du allerede arbejder som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træner, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter.

 

Eller måske er dit mål og ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde eller blive sunde igen? Eller også vil du gerne være endnu klogere på sundhed for din egen skyld og evt. din families skyld?

 

Uanset hvad dit ønske er, så lærer du at bruge:

🥑🥦 Kost og ernæring

😴 Søvnoptimering

🤸 Optimering af bevægelse og motion

❤ Afstresning og livsstilsændringer

til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. 

 

Du får min allervigtigste viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

 

194600904_10159234273313908_6349979914258537521_n

 

Lyder det som noget for dig, og er du nysgerrig på min sundhedsrådgiver-uddannelse? ⤵

 

 

Så kom forbi fysisk, i vores skønne lokaler i Hellerup, hvor du kan møde mig og få svar på alle dine spørgsmål, samt høre endnu mere omkring uddannelsen...

 

... men du kan også sagtens være med online hjemmefra, hvis det passer dig bedre. 

 

Husk!! - det er gratis og uforpligtende at deltage til min informationsaften. 

 

Jeg glæder mig til at se dig til denne spændende og informationsrige aften.

MANDAG D. 30. AUGUST 2021 - kl. 18:30-20:30

Start din rejse NU!


Har du ikke mulighed for at deltage på mandag? Så tilmeld dig alligevel, så kan vi eftersende dig et link, hvor du kan gense informationsmødet.

 

Har du spørgsmål inden, så kan du skrive til Christine Elling på ce@umahro.com eller ringe på 53536121


De bedste hilsener

Umahro