From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: "... en uvurderlig investering, som jeg ikke ville have undværet"

Mette har taget sundhedsrådgiveruddannelsen hos mig - læs om hendes oplevelser ...

Kære Læser,

Sundhedsrådgiveruddannelsens hold 6 starter lige om lidt. Skal du med?

Det kan måske inspirere dig (og ikke mindst hjælpe dig) at høre om tidligere deltageres erfaringer. I dén forbindelse kan du her læse, hvordan tidligere deltager, Mette, har oplevet uddannelsen og processen - og omstændighederne omkring dét - at tage en uddannelse online.

Mette: " ... en uvurderlig investering, som jeg ikke ville have undværet. Men som jeg ville ønske, at jeg havde taget for mange år siden.""For mig fungerede det perfekt med online undervisning ..."
Jeg deltog på Sundhedsrådgiveruddannelsen, hold 4. Da jeg er bosiddende i udlandet, var det et ca. 95% online forløb. Jeg var hjemme til sidste undervisningsweekend og eksamen ellers foregik det digitalt. For mig ‎fungerede det perfekt med online undervisning. Det betød, at jeg kunne gennemse og lære i det tempo og på de tidspunkter, der passede til mig og min livsstil.

"Jeg har på intet tidspunkt følt, at jeg stod alene ..."
Spørgsmål fik jeg besvaret under spørgetimerne, der heldigvis foregik på tidspunkter, som passede ind i min tidszone, så jeg ikke skulle op midt nat for at deltage. Under uddannelsen deltog alle fra holdet i en Facebookgruppe, hvor vi havde stor glæde af at sparre med hinanden. Samtidig var team Umahro med på sidelinjen og var gode til at komme med indspark og svar, hvis vi var kørt i stå med en problemstilling eller havde andre udfordringer. Jeg har på intet tidspunkt følt, at jeg stod alene med det hele. Der har altid været hjælp at hente. 

" ... givet mig de værktøjer, jeg har manglet, til at kunne starte en online sundhedsrådgivningsklinik ..."
Jeg tog sundhedsrådgiveruddannelsen, da jeg i et stykke tid havde været interesseret i at lære mere om og forstå den Funktionelle medicinske tilgang til sundhed og sygdom og da Umahro er uddannet indenfor denne tilgang, var valget om at tage sundhedsrådgiveruddannelsen let. Uddannelsen har, for mig, været en naturlig forlængelse af min uddannelse som sygeplejerske og har givet mig de værktøjer, jeg har manglet, til at kunne starte en online sundhedsrådgivnings-klinik med fokus på forebyggelse frem for symptombehandling. 

" ... en uvurderlig investering!"
Uanset, om du tager denne uddannelse for dig selv eller for at hjælpe andre, så er det en uvurderlig investering, som jeg ikke ville have undværet. Men som jeg ville ønske, at jeg havde taget for mange år siden.


Så, skal du opleve det samme som Mette?

- så har jeg nemlig den helt rigtige (gratis) mulighed til dig:


Informationsaften - Sundhedsrådgiveruddannelsen

I morgen afholder jeg informationsaften om Sundhedsrådgiveruddannelsen, og du er inviteret til at deltage – helt gratis!

Er det noget for mig?

Uddannelsen giver dig en grundlæggende og ikke mindst dybdegående forståelse for sundhed, og hvad der skal til for at forbedre eller optimere den – både hos dig selv, eller hvis du arbejder i et fag, hvor du hjælper andre med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere!

Det kan også være, at du allerede arbejder med at hjælpe mennesker inden for én af sundhedens mange facetter – enten som kostvejleder, personlig træner, diætist, fysioterapeut eller måske akupunktør eller kiropraktor - eller noget helt andet.

Uddannelsen udvider din sundheds-horisont og du vil stå tilbage med uvurderlige redskaber til at hjælpe dine klienter. 

Hvornår sker det? 

Hold 6 på Sundhedsrådgiveruddannelsen starter d. 27. februar 2021, og du får den absolut bedste mulighed for at blive meget klogere på, om dette er noget for dig.

Det bliver du til informationsmødet, som er i morgen d. 9. februar – så sæt kryds i kalenderen!

Grundet restriktioner foregår det online, så du kan nemt deltage hjemme fra stuen :-)


DELTAG GRATIS - TILMELD DIG HER


"Fra syg til rask" - 12 uger med fokus på velfærds- og livsstilssygdomme!

Du har også mulighed for at tage et endnu større skridt mod sundheden - sammen med mig! 

Søndag d. 21. februar starter mit populære 12 ugers forløb om velfærds- og livsstilssygdomme.

Du har chancen for at komme med og opnå DIN helt egen transformation med at gå fra syg til rask. TILMELD MIG DE 12 UGER


Jeg sætter fuld skrue på at hjælpe dig i gang med 2021 - på den sundeste og stærkeste måde!

Håber vi ses ...


Kærligste hilsener fra

- Umahro 💚