From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: SUNDHEDS-JULEKALENDEREN • 17. DECEMBER • DET ER ALDRIG DIN SKYLD!

SKYLD OG SKAM HAR INGEN PLADS HVAD ANGÅR SUNDHED!

Kære Læser,

En meget vigtig ting for dig at vide i forhold til sygdom, diagnoser og symptomer er, at det ikke er din skyld!

Aldrig nogen sinde.

Det kan godt være, at du har fundet ud af, eller finder ud af, at nogle ting i hvordan du spiser og lever, eller har spist og levet, de rent fysiologisk kan have påvirket din krop og bidraget til at den diagnose eller de symptomer, du døjer med nu.

Men du må ikke se på det, som om det er din skyld. For det er jo ikke noget, du har gjort med vilje. Det er i hvert fald meget, meget sjældent, at nogen gør noget “usundt” med vilje og intentionen om at blive syge eller skade sig selv.

Alt du ved eller finder ud af, m.h.t. hvordan kost og livsstil påvirker dit helbred og eventuelt spiller en rolle i, hvordan du har det nu, det skal du tænke på som et katalog af muligheder fremadrettet.

Al den indsigt om årsager og sammenhænge eller mulige årsager og sammenhænge, du får, skal du se på som viden om, hvad der så er af muligheder for at ændre på noget eller gøre noget fremadrettet.

Du får overblik over ting, som du nu kan gøre anderledes, så det bliver nemmere for dig at komme væk fra, hvor du er nu, hvis dit helbred ikke er, som du gerne vil have det.

Du får overblik over ting, du kan gøre, der samlet set kan gøre det nemmere for dig at blive rask, mindre syg eller være sundere selvom sygdommen er der og derfor fungere godt.

Du bliver opmærksom på ting, du kan lade være med at gøre, der ellers bidrager til eller fastholder dig i din nuværende situation og tilstand.

Men det er aldrig din skyld!

Du kan læse meget mere om hvad du kan gøre i min bog Fra syg til rask, jeg læser op fra. Der er er julepris på bogen til kr. 250,00 + fri fragt, så du sparer lige over 100 kr.

Få mere inspiration til og viden om sundhed i mit digitale sundhedsunivers Umahro Universe og i mine andre bøger Fra usund til sund og Fra sund til personlig toppræstation

Du kan også booke en personlig konsultation med mig eller en af de Umahro-certificerede sundhedsrådgivere.

Du kan give et gavekort til en konsultation med mig.

Eller du kan tage sundhedsrådgiveruddannelsen.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

P.S. Del hjertens gerne nyhedsbrevet med dem, du tænker vil have glæde af den her viden.

PuoriUmahroPortrætEt2020