From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Fra sund til personlig toppræstation

Vil du toppræstere i livet, så start med din sundhed

Fra sund til personlig toppræstation

Kære Læser,

Ligegyldigt, hvad du vil opnå i dit liv, så bliver det lettere at komme i mål, hvis du starter med din sundhed.

Det er lettere at toppræstere, hvis din krop og hjerne kører som en velsmurt maskine på et cellulært niveau, og der er orden og struktur på et molekylært niveau. For en velfungerende krop giver dig simpelthen et højere energiniveau, gør dig mere modtagelig for ny læring og mindsker dine sygdomsperioder.

Drop tanken om det perfekte

Mange ender med at droppe deres sunde livsstil fordi de starter med at være overambitiøse. Når man har knækket koden til, hvordan kroppen fungerer, kan man hurtigt sammensatte en plan, der på papiret skaber de ideelle forudsætninger for din krop og dit sind. For de fleste mennesker kan blot være urealistisk at leve op til over længere tid.

Hvis sundhed skal hjælpe dig med at toppræstere, så skal du ikke bare leve ultra sundt i en måned og så gå helt kold.

Du skal derfor ikke bilde dig selv ind, at du er uambitiøs, hvis du f.eks. nøjes med dyrke motion 30 min. om dagen. For hvis det er hver dag og resten af dit liv, så er jo utrolig ambitiøst.

>> Det du gør bliver aldrig perfekt, men det du gør igen og igen, det er det perfekte for dig.

I min nye bog Fra sund til personlig toppræstation får du indblik i de metoder jeg selv bruger for at toppræstere i alle livets facetter.

Du viden, indsigt, værktøjer, forståelse og redskaber til at skabe den energi, give dig de ressourcer, det overskud, og den forandringskapacitet, som du har behov for, for at du kan at toppræstere igen, igen og atter igen ... og restituere fra det og holde til det. Læs mere >> 

Fra Sund til personlig toppræstation mock up_uden baggrund_lowres.png

Du bliver klogere på, på stress på godt og ondt i forhold til personlig toppræstation.

Du lærer hvordan du opnår balancen mellem at toppræstere, tage vare på dit helbred og samtidig også få nok ro.

Du bliver  klogere på søvnens indvirkning på, og vigtighed for, personlig toppræstation

Du lærer om samspillet mellem fysisk sundhed og personlig toppræstation, og hvordan fysisk sundhed kan blive en del af fundamentet for din personlige toppræstation. 

Du får viden og indsigt i, hvad der kan dræne dig for energi og reducere dine ressourcer, så dit potentiale ikke kan komme i spil eller du ikke kan toppræstere særlig lang tid ad gangen

Du får indsigt i nootropika  (næringsstoffer, urter, substanser og andet der påvirker nervesystemet, sind, humør, indlæring og performance) og andre "hjerneboostere".

Hør mere om bogen her:

Bogen koster kr. 329,95 + fragt.

Køb • CTA • Nyhedsbrev opt in • Simplero Landing page.pngJeg glæder mig til at inspirere dig til alt den sundhed og vitalitet, som du fortjener.          

 

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png