From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: I DAG ER SIDSTE DAG MED DEN GODE PRIS PÅ "FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION"

PRÆSTER OG SUNDHEDSOPTIMER PÅ SAMME TID!

I DAG ER SIDSTE DAG MED DEN GODE PRIS PÅ

Kære Læser,

Jeg håber, din søndag er skøn.

Min søndag skal gå med at undervise eleverne på mit første hold i et års klinisk mesterlære i Functional Medicine.

I går tilbragte jeg med min kæreste. Vi sov længe, spiste dejlig måltider, gik en lang tur i solskinnet, lyttede til skøn musik, grinede, så en god film og havde det dejligt. Jeg trænede også og lavede mine daglige åndedrætsøvelser.

Og i fredags underviste jeg i genetik, ernæring, Functional Medicine og nutritogenetik for DNALife hele dagen fra 09:00 til 17:00.

Så jeg har fart på (som jeg nævnte i sidste nyhedsbrev) og jeg elsker det, jeg gør.

Jeg toppræsterer indenfor mit felt og i forhold til min livsmission.

Men for at kunne det, så skal jeg også sørge for, at jeg tager mig af mit sundhedsfundament, og at jeg har samt skaber energien og overskuddet til at udføre min livsmission: At hjælpe så mange som muligt med sundhed, glæde, energi og vitalitet.

Hver eneste dag gør jeg følgende, for både at sørge for min sundhed og for at have energien til at gøre det, jeg gør:

  • 6-7 minutters åndedrætsøvelser om morgenen. Enten efter Wim Hofs eller Stig Åvall Severinsens principper Jeg sidder samtidig foran mit infrarøde lyspanel
  • 10 min åndedræts- og lungetræning med min AiroFit. Enten om morgenen sammen med åndedrætsøvelserne eller om aftenen inden sengetid.
  • Træning. Oftest om morgenen inden dagen starter. Altid tidlig morgen på arbejdsdage da det giver mig energi og overskud til dagen. Det kan være alt fra ti minutter til halve og hele timer. Det kommer an på, hvor meget tid jeg har, hvor mange andre bolde, jeg har i luften, om jeg har fået nok søvn, og om jeg føler, at jeg har en masse ekstra energi at brænde af eller at træningen skal give mig energi uden at koste
  • En eller anden form for kontrolleret kuldeeksponering. Enten to min under den iskolde bruser når jeg bader efter morgentræning, morgentræning i shorts + sko + hue + vanter på tagterrassen, vinterbadning eller en gang cryotherapy i One Thirty Labs
  • Hverdagsbevægelse ved enten at gå eller cykle. Minimum 30 minutter hver dag. Når jeg er i klinikken eller på kontoret, så cykler jeg frem og tilbage (ca. 5 min hver vej)
  • Sund mad j.f.r. mine 10 kostbud og T-tallerkenmodellen (se f.eks. min faste morgenmad her)… men med plads til et stykke kage, noget chokolade e.l. efter lyst og behov
  • Høre god musik da det gør noget for mit energiniveau og humør
  • Tage korte 1-2 min pauser i løbet af dagen hvor jeg trækker vejret dybt og langsomt
  • Prioritere 7-8 timers søvn
  • Bruge tid med mennesker, jeg er vigtig for, og der er vigtige for mig

Og alle den viden og de tips og tricks, der ligger til baggrund for, at jeg selv kan være sund og toppræstere, uden at det ene er på bekostning af det andet, de er i Fra sund til personlig toppræstation.

Jeg har skrevet bogen for at give dig de bedste redskaber, så du kan få det til at gå op med at spise og leve sundt, toppræstere på den sunde måde, og endda bruge sundhed til at understøtte personlig toppræstation.

Jeg deler din viden, de tips, de tricks og de (bio)hacks, jeg selv bruger, og som mine toppræstations klienter har haft stor glæde af.

JANUAR PRISEN PÅ KR. 199,95 + FRI FRAGT VARER INDTIL MIDNAT

FÅ FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION MED 170 KR. RABAT

Fra Sund til Toppræstation_omslag_FinalFinal

Der er weekend-tilbud på Fra sund til personlig toppræstation til kr. 199,95 + fri fragt. Så du sparer kr. 170,00.

Det gælder indtil midnat i morgen søndag d. 16. januar.

KØB BOGEN

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver