From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Den vildeste indre "make over"

til dig der ønsker mere energi og vitalitet.

Den vildeste indre

Kære Læser,

Jeg har hjulpet utallig mennesker gennem 2 årtier i faget - hver og en har en speciel betydning og giver mig kun blod på tanden for at fortsætte.

Da jeg spurgte Wendy, der deltog i mit første hold på Sundt og stærkt med Umahro 2022, hvad der havde været den største forskel/forbedring, svarede hun dette:

"Nu har vi jo alle forskellige tilgange til, hvorfor vi tilmelder os et forløb som dette. Jeg gjorde det primært for inspirationens skyld og for at blive klogere på vitaminer og mineraler.

Jeg deltog både på et forløb i 2021 og her i 2022. Som udgangspunkt fordi jeg havde smerter. Disse blev sat i forbindelse med et stort arbejdspres/stress/overbelastning igennem længere tid - 500 overarbejdstimer på et år m.m. I bestræbelserne på at få det bedre og komme i balance - har jeg deltaget på dine forløb. Jeg har læst din bog fra sund til toppræstation - virkelig god!

Jeg har gået mine blodprøver igennem flere år tilbage for at finde en evt. ubalance. Dette til trods for, at lægerne altid har sagt "dine prøver er fine"... Vupti, B12 mangel og lav jern/jerndepot som selvfølgelig er årsagen til mine neurologiske symptomer. Et område som praktiserende læger ikke ved eller interesserer sig nok for. Din viden og dine anbefalinger samt artikler fra både Ebba Nexø og Johan Arendt er blevet forelagt min praktiserende læge samt neurolog. Førstnævnte har sat mig på B12 injektioner og øgning af jern - hertil den vildeste indre "make over" med grønt, bær og frugt er jeg selv top motiveret til som en del af dagligdagen - uden at være fanatisk.

Neurologen mente, at jeg var ramt af RLS/arveligt betinget - arveligt betinget findes der ikke nogen historik der kan understøtte. Han overhørte fuldstændig scenariet omkring, at RLS også kan være vitaminbetinget, hvilket virkelig "ryster" mig. Fik ordineret alzheimer medicin, som intet godt gjorde.

Da han ville skifte til epilepsi medicin satte jeg foden ned og takkede nej. Det var de 2 muligheder han havde. Forløbet har givet mig den største øjenåbner omkring, ikke at tro blindt på lægerne. Det kræver naturligvis en vis styrke, at tage sagen i egen hånd. At følge dine anbefalinger omkring bl.a. øgning af jern/ferritin/transferrin-mætning har gjort en kæmpe forskel for mig - da jeg har ligget lavt i alle 3 områder. Favre nye verden, tak :-). Under min egen "research" fandt jeg også ud af, at min læge faktisk tilbage i 2017 "tilbød" mig at komme på kolesterol medicin uden reel grund - heldigvis takkede jeg også nej tak, den gang."
Vi starter d. 7. marts - skal du med?

Der er under 1 uge til, at mit Sundt og Stærkt med Umahro hold 2 starter!

Hvad håber du på kan blive din største forandring, og ved du, hvordan du kommer i mål?

Tilmeld dig 4 uger med mig, og start din rejse mod dine mål.

Hver uge har sit eget tema. Undervejs i forløbet vil jeg dele mine egne bedste tips og tricks til sundhed, energi og vitalitet i en spændende og travl hverdag, så du får de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

START DIN REJSE HER!

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

"Food Can Change Your Life …"

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver