From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: "Use it or loose it" 

Bruger du din krop?

Kære Læser,

Mindre end en ⅓ af danskerne får nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de ønsker og fortjener.

Så der er virkelig et stort arbejde forude, for mig, mine færdiguddannede sundhedsrådgiver og måske dig? Hvis du har lyst til at gøre en forskel for vores og danskernes sundhed. 

"Use it or loose it" 

Din krop er designet ud fra den forudsætning, at du faktisk bevæger dig dagligt, bruger kroppen og udfordrer den lidt, og det er nødvendigt for at holde din krop og din biokemi kørende og velfungerende.

Noget af det mest fantastiske, der findes i din krop, er myokiner. De bliver lavet hver gang du bruger dine muskler. Så jo mere, du bevæger dig, jo flere myokiner producerer du, og jo bedre fungerer hele din organisme. 

Næste gang du sidder og overvejer løbe/gåturen eller turen i fitness, fordi nu har du trænet i en uge, og du har stadig ingen six pack ... what! 

Så tænk på, hvad det faktisk gør for din krop og dit velvære. Det får din hjerne til at vokse, gør dine knogler stærkere, får brusken i dine knæ til at holde længere, gør, at dine blodkar ikke gider lege med åreforkalkning, får din øjne til at blive ved med at se .. ja der er faktisk ikke det, motion og bevægelse ikke gør godt for din krop.

Og jeg lover dig Læser - det er med tiden faktisk også en meget større motivationsfaktor, når du tænker sådan samt mærker effekten af motion og bevægelse. 

Nu skriver du, at hjernen vokser af træning Umahro?

JA! Fysisk aktivitet kan bogstavelig talt øge væksten af hjernevæv, der er gået tabt eller blevet beskadiget. Noget af det forfald, der sker i hjernen ved aldring, ved stressoverbelastning, ved depression o.l., det kan modvirkes med motion og bevægelse.

Faktisk gavner fysisk træning og bevægelse også hjernen 🧠

Det er din hjerne, der holder hele dit system kørende .. såå kan vi droppe tanken om, at motion og bevægelse KUN er til for "the good look"?

Funfact: Valnødder er ikke bare formet som en hjerne – de indeholder faktisk også næringsstoffer til din hjerne!

Sundhedsrådgiveruddannelsen

Lær meget mere om, hvordan fysisk træning også gavner hjernen, hvilke makronæringsstoffer der er vigtige, og hvordan du sundhedsscreener, så du finder ud af dine klienters - eller folk, du hjælper - behov.

Min sundhedsrådgiveruddannelse starter på lørdag d. 26. februar.

Den består af 6 moduler over 6 måneders varighed, hvor du får en blåstempling af din kunnen og dine evner, samt en kæmpe rygsæk fyldt med redskaber, viden og værktøjer til at kunne hjælpe mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

NB: Tilmeldingsfrist er onsdag midnat. Læs mere her.


Informationsaften i aften - sidste chance!

I aften afholder jeg sidste informationsaften for hold 8, der som sagt starter her på lørdag.

Jeg håber virkelig på, at vi ses ... også hvis du er i tvivl. Det er bl.a. også derfor, at jeg afholder disse aftener, så vi sammen kan finde ud af, om uddannelsen er noget for dig.

Det foregår i aften kl. 18:30 - 20:30.

Det er gratis at være med - og du kan både være med fysisk i mine lokaler på Store Regnegade 12 · 1110 København K eller være med online.

TILMELD DIG GRATIS HER

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til uddannelsen eller behov for en afklarende samtale med mig, så skriv på hello@umahro.com eller ring på 53536121.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

"Food Can Change Your Life …"

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver