From: Umahro og Lone <kontakt@slipslikket.dk>
Subject: Først i mit 55. år, har jeg levet uden destruktive madtanker længere end med!
Først i mit 55. år, har jeg levet uden destruktive madtanker længere end med!

Godmorgen Læser

Vi tager forskud på 2. advent med et væmmeligt spørgsmål: Hvor mange år har DU kæmpet med negative tanker om mad, vægt og træning?

Man siger at ægte skønhed kommer indefra – og hvem kender ikke udtrykket “Du bliver, hvad du spiser”?

Jeg har brugt ufatteligt meget energi på MAD – faktisk har jeg regnet ud, at jeg først i mit 55. år, vil ha’ knækket kurven for, hvornår mit liv har bestået af flere år UDEN negative tanke- og handlemønstre ift. mad end MED. DET er tankevækkende. Jeg har også kendt ovenstående udtryk – det er bare ligesom ikke rigtigt sunket ind – før nu. Eller lad mig starte et andet sted.

Siden mine sene teenageår, har jeg meget bevidst arbejdet på at blive bedre venner med mig selv. Jeg har mediteret, læst, løbet, mentalt trænet, gået på gløder og danset mig igennem årene. Det har resulteret i en masse tanker omkring og en masse erfaring i, hvad der har virket for mig, selv en bog er det blevet til.

Jeg har også bevæget mig fra at være trøstespiser, hvis mindste følelse sendte mig udover kanten i voldsomme ædeorgier, til at have et relativt fredeligt forhold til mad. Jeg blev langsomt gode venner med min krop i løbet af årene – hvordan er en historie til en anden gang.

Men helt hen i året 2009 havde jeg stadig ikke givet helt slip. Det er lidt som om slikket og jeg bare havde indgået en midlertidig våbenhvile – ude af øje, ude af sind – var min handlingsplan, og det var kun i de situationer, hvor jeg enten virkeligt var ked af det, eller direkte blev konfronteret med en slikskål at det fyldte. Til gengæld fyldte det i de situationer ALT. Kender du det, at man sidder i en eller social sammenhæng, og der er slik i lokalet … i en skål … på bordet foran dig … og det kalder …

Og man hører slet ikke hvad samtalen handler om, fordi hele ens essens, alle ens kræfter går til at holde cellerne i den højre hånd i fuldstændig ro. For man ved, at tager man først én, så er der ingen kontrol.

Sandheden i de indledende citater bundfældede sig helt. Man kan sige, de integrerede sig i mine celler, da jeg i 2009 mødte Umahro. Da jeg først forstod, at det jeg spiser rent faktisk bliver til MIG, og jeg så sammenhængen mellem det, jeg putter ind og resultatet: min krop og min mentale balance. Da stoppede min lyst – næsten fra én dag til den anden.

Hvor længe skal du kæmpe?

Vil allerede se vores online foredrag og inspireres med det samme? For 149 kr. kan du forkæle dig selv – eller en anden – med en tidlig julegave. Se mere her.

Du kan selvfølgelig også se os live – book din plads allerede nu – eller giv en billet i julegave til én du holder af. JA TAK! SEND MIG VIDERE …. Der finder du hele kataloget.

Varme hilsener

Lone & Umahro