From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Starter du din dag med "morgen-selv-had"?

Start hellere dagen med god morgenmad

Starter du din dag med

Kære Læser,

Hvis julen varer lige til påske, så kan vi jo lige så godt fortsætte med sundheds-julekalenderen, selvom det har været d. 24. december … så jeg har lidt flere "efter-julegaver" til dig.

I midt 2010ne skulle jeg holde et foredrag om kost og livsstil der giver toppræstation for en gruppe ledere.

Det var til en heldags-konference med fokus på vækst og præstationsoptimering. Mit foredrag var det allerførste fra morgenstunden, og der blev serveret morgenmad efter mine foreskrifter.

Det første jeg spurgte alle lederne om var, starter du din dag med morgenmad eller "morgen-selv-had"?

Altså starter du dagen med morgenmad, der er sund og gør dig godt? Morgenmad der giver dig energi til resten af dagen?

Eller starter du dagen med noget, der faktisk koster på energi-kontoen … og der kan fylde for meget på "usundheds-kontoen", hvis du spiser det hver dag?

Se med her i dagens video, når jeg forklarer, hvad jeg spiser til morgenmad, der giver mig sundhed, glæde, energi og overskud

Min faste morgenmad er altså en greenie-soft ice med protein og masser af grøntsager, bær og frugt … samt meget andet godt!

Jeg bruger (og husk at jeg er en stor basse på ca. 100 kg og træner meget, så mængderne her er måske lidt for meget til dig)

 • 300 gr frosne økologiske bær (oftest jordbær)
 • 2 måleskeer vegetabilsk proteinpulver (enten Plantforce Plant Synergy med kakao- eller bærsmag eller Nuzest med chaismag) … og jeg ville bruge valleprotein, hvis ikke det var fordi, at jeg ikke tåler mælkeprotein
 • 2-3 dl frosne økologiske grøntsager (broccoli, spinat, ærter, rødbede, grønkål e.l.)
 • 1 økologisk citrusfrugt med skræl (citron, appelsin, mandarin, clementin eller lime)
 • ½ dl afskallede hampefrø
 • 1 spsk god levertran eller fiskeolie
 • 2 spsk greens (frysetørrede grøntsager, bær og krydderurter)
 • en lille knold frisk ingefær og en lille knold frisk gurkemeje (eller 2-3 tsk af Økolysts koldpressede ingefær-gurkemeje shots)
 • vaniljepulver
 • kanel
 • kardemomme

Jeg blender det hele i min VitamixEnten "tørt", så det bliver til en soft ice-greenie, eller med vand, så det bliver en flydende greenie.

På den måde er jeg allerede godt på vej med at få mine 6 gode håndfulde grøntsager, bær og frugt … og jeg er mæt og næret med proteinpulveret, det sunde fedt o.s.v. Jeg bliver først sulten omkring frokost.

 


SUNDT OG STÆRKT 2022 MED UMAHRO

Lav et sundhedsafsæt fremfor (endnu et ikke-succesfuldt) nytårsfortsæt.

Kom med på "Sundt og stærkt 2022 med Umahro".

Vi starter mandag d. 3. januar, og så får du fire uger med fokus på sundhed, du kan mærke lige her og nu.

 

Og frem til d. 31. december kan du booke din plads til kun kr. 599,00, da det er early bird rabat. Normalprisn er kr. 699,00.

LANDINGSIDE header • Online foredrag

DET SIGER DELTAGERE DER HAR VÆRET MED PÅ "SUNDT OG STÆRKT" I 2021

"Jeg vil klart anbefale 'Sundt og stærkt med Umahro'. Man får adgang til en hel masse viden, lækre opskrifter, videoer og man får øjnene op for, hvad sundhed virkelig er, og et det ikke behøver være hverken kompliceret eller svært. Umahro er super motiverende at høre på, han har en kæmpe viden og jeg er endelig landet et godt sted rent sundhedsmæssigt. Der er værktøjer man let kan integrere, og jeg er gået fra en krop der "brokker sig" på en 137 skala til kun 32. Det er et forløb man absolut ikke fortryder, at bruge penge og tid på!!"
"Jeg har altid husket at rede mit hår og børste mine tænder hver dag. Men kunsten og vanen i tage vare på resten af kroppen, har ikke været en fast daglig rutine. Sundhed med Umahro i 4 uger har gjort, at der er kommet andre “boller på suppen”. Nej, jeg mener, der er kommet indholdet af T —tallerkenen i min mave hverdag tre gange om dagen. Grøntsager i alle regnbuens farver, gode olier, godt kød, og stivelse. Fest og farver hver dag til alle måltider, til både sind og krop. Fysisk har jeg fundet løbeskoene frem igen; nu bliver de ikke kun brugt til at gå. Mine muskler i armene er vokset. Det at blive inspireret af en nørd som Umahro, en der selv har gået vejen, det er en kæmpe motivations faktor for mig. Jeg havde læst Umahros bøger, men det at være med til livesessionerne og være med i gruppen på FB, har gjort, jeg nu endelig har fået handlet på min drøm om at behandle mig selv som mit kæreste eje."

Det bliver 4 uger med indsigt, inspiration, motivation, dialog og fællesskab!

I løbet af de 4 uger vil du komme igennem følgende program:

 •  

  • Nye opskrifter og madlavningstips
  • Nye videoer og artikler om sundhed
  • Ugens sundhedschallenge
  • Din egen sundhedskalender
  • En ugentligt 90-min live session med mig for alle deltagerne i en lukket FaceBook-gruppe
  • Dit eget velværeskema

BOOK DIN PLADS TIL KUN 599,00 HER

 


1-TIL-1 PERSONLIGT SUNDHEDSFORLØB ELLER KONSULTATION MED UMAHRO

Døjer du med kronisk sygdom eller diagnose?

Har du vedvarende symptomer, gener og helbredsproblemer?

Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?

Eller sigter du efter at være endnu sundere og performe endnu bedre!

Hvad enten du vil være rask, performe bedre fysisk eller mentalt, så lad mig hjælpe dig.

I et forløb eller en konsultation taler vi om din helbredsmæssige udfordring og dit mål for fremtiden.

Med udgangspunkt i hele din helbredshistorie (dvs. alt der er sket for dig sundhedsmæssigt fra du blev født til nu) og en maddagbog, ser vi på alle de faktorer, der kan have haft medvirkende indflydelse på dit helbred, som det er nu, og være med til at fastholde og forværre dine symptomer.

Derefter lægger Umahro (sammen med dig) en plan der inkluderer kost, ernæring, evt. kosttilskud, motion og bevægelse, søvn, håndtering af stress, optimering af dit sind, ændring af miljøet omkring dig og evt. dialog med egen læge/hospital om ændrede eller yderligere tiltag og behandling derfra.

Du får hjælp og viden til selv at mestre dine helbredsproblemer, så du kan flytte dig selv så langt op ad skalaen fra syg til sund, som det overhovedet er muligt.

Hvis vi sammen vurderer, at der er forhold, der skal undersøges nærmere, vil Umahro anbefale opfølgende test (f.eks. blodprøver eller laboratorietests) enten hos egen læge eller i privat regi.

Alt afhængigt af, hvad du føler et behov for, så kan du vælge:

Et sundhedsforløb med 3 x konsultationer på 90 min hvor du sparer næsten kr. 1000,00 end, hvis du skulle have 3 enkeltstående konsultationer.

Eller én enkelt konsultation på 90 min.

 

Spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive en mail på hello@umahro.com eller ringe på 53536121 📞

Godt nytår & kærlige hilsener,

Umahro