From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: HVAD KAN DU OG VI GØRE FOR AT SKABE MERE SUNDHED?

ALLE TILTAG GØR EN FORSKEL

HVAD KAN DU OG VI GØRE FOR AT SKABE MERE SUNDHED?

Kære Læser,

Min mission er som sagt at hjælpe så mange som overhovedet muligt, med at opnå al den sundhed, energi og vitalitet, som vi alle ønsker og fortjener.

Og der er nogen vej endnu. Måske ikke for dig eller mig, men når vi ser på sundhedstilstanden på nationalt niveau, er der stadigvæk en del uudnyttet potentiale.

Som jeg skrev i mit forrige nyhedsbrev, så burde vi begynde at tænke på BNS (bruttonationalsundhed) og lade det vægte lige så meget på værdiskalaen som BNP. Det er faktisk en del af min mission.

Vi kan ikke ændre alting på engang, men alt der er med til at fremme sundheden tæller, om det er noget du gør for dig selv og dine nærmeste, eller om det er noget du og vi gør på et større plan.

I DETTE NYHEDSBREV

HVAD KAN DU GØRE FOR DIG SELV HER OG NU?

Selvom det kan tage et godt stykke tid at blive sund, hvis du ikke er synderligt sund lige nu, betyder det du gør idag noget.

Du kan gå igang lige med det samme og få noget ud af det.

For den adfærd du har dag for dag og uge for uge, det bliver jo til en masse over tid.

Tænk på, at du har ret mange muligheder, for at gøre noget der fremmer din sundhed hver eneste dag og hver eneste uge.

Hvis du spiser tre hovedmåltider hver dag, så har du tre muligheder for at gøre noget sundt. Det er 21 muligheder i løbet af en uge.

Hvis du sørger for at få nok søvn alle ugens 7 dage, så er det 7 muligheder for at gøre noget godt for din sundhed i løbet af en uge.

Hvis du får nok bevægelse hver dag, eller træner, så er der også 7 muligheder for at gøre noget godt for dig selv i løbet af en uge.

Og hvis du finder tid til bevidst ro, såsom meditation, åndedrætsøvelser eller mindfullness hver dag, så er det yderligere 7 muligheder i løbet af en uge.

Det er 21+7+7+7 = 42. Så bare ved at gøre lidt hver dag, så kan du gøre 42 gode ting for dig selv og din sundhed hver eneste uge.

Det bliver til meget over tid, og vil uden tvivl være med til at holde dig sund, eller hjælpe dig på rette vej med at blive sund igen.

Jeg har lavet Umahro Universe, for at støtte dig i din sundhedsfærd.

Et univers med opskrifter, sundheds-TV, madlavnings-TV, guides, handouts og digitale foredrag.

Over de næste 3 uger holder jeg et helt nyt online foredrag om ugen for medlemmer af Umahro Universe.

  • Fredag d. 17. april kl. 10:30-12:00: Næringsstoffer og immunforsvaret
  • Onsdag d. 22. april kl. 20:00-21:00: Hvordan måler og evaluerer du stress? Hvordan gør du noget ved det?
  • Mandag d. 27. april kl. 10:30-12:00: Hvordan får du nok motion og bevægelse i disse tider?

Det koster kr. 49,00 om måneden at være medlem, hvis du tegner et årsabonnement.

Så for den samme pris som en god latte, kan du i denne måned være med til 3 online-foredrag, finde hundredevis af opskrifter, se sundheds-TV, se madlavnings-TV og benytte dig af handouts og guide.

TILMELD DIG UMAHRO UNIVERSE

SUNDHEDSRÅDGIVERUDDANNELSEN FOR DIG DER VIL HJÆLPE ANDRE MED AT VÆRE SUNDE

Brænder du for at lære af mig, og selv at bruge den viden som rådgiver for andre, eller for dig selv?
Er dit mål også at gøre Danmark sundere? At øge BNS (bruttonationalsundhed)?
Så tag uddannelsen som sundhedsrådgiver og hjælp endnu flere med at være eller blive sunde igen

Sundhedsrådgiveruddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe, eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden, hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller de allerede er sunde. Du får min viden og bedste redskaber fra over 20 års arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Måske arbejder du allerede som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter.

Måske er dit mål og ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde eller blive sunde igen.

Eller også vil du gerne være endnu klogere på sundhed for din egen skyld og evt. din families skyld.

Hold 5 på uddannelsen starter lørdag d. 12. september og er færdigt 7 måneder senere til vinterferien 2021, når eksamen er overstået.

Og i morgen aften, tirsdag d. 14. april, har jeg introduktionsaften på uddannelsen kl. 18:30-20:30.

Introduktionsaftenen er selvfølgelig digital og livestreamet i disse tider, hvor vi ikke kan mødes fysisk.

Jeg fortæller mere om uddannelsen, indholdet på uddannelsen, hvad du får ud af uddannelsen, prisen, hvordan uddannelsen foregår, og du kan stille spørgsmål til mig undervejs.

TILMELD DIG DEN DIGITALE INTRODUKTIONSAFTEN IMORGEN

BogKampagneKr250FragtfriLandingPageHeader.png

Husk det er det sidste døgn, hvor alle bøgerne er til kr. 250,00 stykket eller alle 3 bøger for kr. 700,00 … og hvor alle køb er fragtfri.

KØB DIN BOG

De bedste påskehilsener,

Umahro Cadogan

Functional Medicine ekspert, sundhedsfaglig direktør og stifter af Umahro Universe

Food Can Change Your Life

FraSygTilRaskPortrætTavleSH.jpeg