From: Umahro Cadogan & Lone Rasmussen <nyhedsbrev@slipslikket.dk>
Reply to: kontakt@slipslikket.dk
Subject: Online foredraget er endelig færdigt
Online foredraget er endelig færdigt

Læser

En måned er gået siden bogen udkom, og vi nærmer os julens slikkerier med hastige skridt.
Har DU brug for lidt hjælp til at forberede dig mental på dem? Vi blev nemlig interviewet af Birgitte Nymann i Radio 24/7 om hvorfor vi gang på gang faktisk fra naturens side er skæbnebestemt til at hoppe i slikfælden. Det vil vi gerne dele med dig, så hvis du missede det, kan du høre det her. (link)

Koldt, vådt og klamt beskriver vel meget godt vejret. Men i Slip Slikket HQ holder vi varmen med ingefær-myntethe og delights twistet med peber og chili. Efter en del knokleri er vi nu endelig klar med online foredraget, så du ikke behøver gå ud, men kan se det direkte hjemme fra sofaen.
Det er simpelthen 1 time og 40 minutters information, inspiration og – ja, vi indrømmer det – provokation til dig , der gerne vil vide, hvad der egentligt er i meget af det slik, som du spiser.
Umahro forklarer

- hvorfor det er umuligt at kæmpe mod den søde tand
- hvordan din primitive hjerne styrer dit slikbegær
- og hvad du kan gøre for at tage kontrollen tilbage

Lone fortæller om

- sin historie med trøstespisning og kampen mod mad
- hvordan hun endte som nydelsesspiser i stedet for trøstespiser
- hvor vigtigt det er at vælge det bedste for lige netop dig – også når det kommer til slik

Til slut kaster vi et nærmere blik på en række klassiske søde sager og afkoder varedeklarationen for, hvad der egentligt er i. Vidste du fx. at der er tapetklister i skumfiduser og afløbsrens i cola?

Lad mig straks købe online foredraget

VI glæder os også til at lancere “Slip Slikket på 7 uger” – et onlineforløb af video, lydfiler, arbejdspapirer, opkrifter og en 2 ugers “Vælg det bedste for dig selv” plan – men det kræver lige en sidste kærlig hånd.

Hav en forrygende weekend

Lone & Umahro"