From: Umahro Cadogan & Lone Rasmussen <kontakt@slipslikket.dk>
Subject: En undskyldning og en fest!
En undskyldning og en fest!

Først og fremmest en undskyldning: Til alle jer, der havde købt billet til tirsdagens foredrag i ÅRHUS: Undskyld, men influenza er influenza.
Vi finder snarest en ny dato.

MEN NU …

Kære Læser

- Er DU klar til at slippe slikket?

(klik lige på “vis billeder” i din mailbox menu, hvis du IKKE ser et billeder ovenover)

Det er vi!

“Slip Slikket på 7 uger” er et fælles håb om, at kunne hjælpe andre med at overkomme forhindringer vi selv har måtte overvinde. For Umahros vedkommende i form af en sygdom, der begrænser (heldigvis kunne man næsten sige) de fødevaregrupper han kan spise, og for Lones vedkommende i form af en generel livs-utilpas-hed der fik hende til at trøstespise i voldsom grad.

Med andre ord: vores ypperste ønske er, at få dig til at spise sundt. Og ikke bare sundt – det skal smage så englene synger, og at spise skal været en positiv oplevelse uden tilknyttet dårlig samvittighed.

De fleste er med på, at man skal spise sundt: Jo bedre næring du byder dine celler, jo bedre fungerer de.

De fleste er også med på, at mad skal smage godt. Ja, men vi vil gerne introducerer nogle nye og mere sammensatte smagsvarianter. For når du spiser mere komplekst på smagspaletten, bliver din hjerne tilfredsstillet på en anden måde, hvilket kan hjælpe både overspisere eller folk der bare gerne vil passe lidt på sundheden og skrue lidt ned for lørdags-“hyggometeret”.

Endelig går rigtigt rigtigt mange mennesker rundt med negative tankemønstre omkring mad eller følelsesbetonede spisevaner. Vores tilgang til disse dybtliggende mønstrer, er at du finder fred med din mad og bliver nydelsesspiser i stedet for trøstespiser.

“Slip Slikket på 7 uger” er ikke en slankekur. Det er klart, at madorgier i kvalitetsprodukter stadig er madorgier. Men kombinationen af smagstoffer i Umahros opskrifter og de mentale værktøjer, som Lone præsenterer dig for, kan give dig ‘mad’-ro i sindet, så du ikke spiser på følelser og primitive hjerneimpulser.

Kan jeg liiiige få lidt mere info

Send mig bare direkte til shoppen

Du får lige en lille teaser – det er et fraklip fra da vi optog demonteringerne – vi havde simpelthen en fest den dag, men fik senere af vores strenge redaktør besked om, at det var FOR fjollet : )

Du er velkommen til at dele på facebook:
Share

Rigtig dejlig weekend

Lone & Umahro