From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Hør hvilke faktorer der spiller en rolle og hvad du selv kan gøre for at påvirke hvordan dine gener kommer til udtryk.

DINE GENER ER IKKE DIN SKÆBNE

Hør hvilke faktorer der spiller en rolle og hvad du selv kan gøre for at påvirke hvordan dine gener kommer til udtryk.

Dine gener er ikke din skæbne

Kære Læser,

Gener spiller en rolle i forhold til sundhed og sygdom. Og der er ingen tvivl om, at man kan have gener, der øger risikoen for overvægt, type 2-diabetes, åreforkalkning, forhøjet blodtryk, m.m.

Men dine gener er sjældent din skæbne. Der er (med nogle få undtagelser) ikke en lineær og direkte effekt, sådan at du har et bestemt gen eller gener, der gør, at du bliver overvægtig uanset hvad. At du får åreforkalkning uanset hvad.
Generne kan øge risikoen, fordi de påvirker grundlæggende funktioner i din krop, såsom hvordan dit fedtvæv reagerer på for mange kalorier, hvordan du omsætter hormoner, hvor godt eller dårligt din krop regulerer inflammation, osv.

>> Gener udtrykkes i forhold til miljøet. Både dit indre miljø, altså din krops biokemi, og i forhold til dit ydre miljø.

 Genes.png

Generne kan du ikke umiddelbart ændre. Men det miljø, hvori de kommer til udtryk, og som igen påvirker genernes udtryk, det kan du ændre.

Hør Umahro fortælle hvilke faktorer der spiller en rolle og hvad du selv kan gøre for at påvirke hvordan de kommer til udtryk.Ønsker du hjælp til livsstilssygdomme eller overvægt?

 • Døjer du med en overvægt eller en livsstilssygdom (type II diabetes, hjertekar- og kredsløbsproblemer og forhøjet blodtryk)?
 • Søger du redskaber, så du selv kan få styr på din sygdom og mindske risikoen for komplikationer?
 • Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?
 • Ønsker du at mindske dine symptomer og få dit liv tilbage fyldt med energi?
 • Vil du vide hvad du kan gøre med kost, livsstil, motion, træning, søvn, afstresning for at få det bedre?

Hvis ja, så er mit kommende forløb Fra syg til rask på 12 uger • Få styr på overvægt og livsstilssygdomme lige noget for dig.

Med mig som din rådgiver og coach over 12 uger lærer du, hvad du selv kan gøre for at blive rask igen eller få det bedre ved hjælp af kost, ernæring, livsstil, motion, søvn, bevægelse, træning, afstresning og Functional Medicine.

Kurset er for dig, der søger dyb indsigt i dit helbredsproblem og svar på hvad du selv kan gøre for at blive symptomfri og få det bedre.

Kurset er også for dig, der har brug for en vejleder ved din side for at gennemføre de nødvendige livsstilsændringer der skal til.

Læs mere om forløbet her >>

Hør hvad andre siger om forløbet:

“Jeg har lært selv at tage ansvaret for min sundhed, jeg har forbedret mine madvaner og mine motionsvaner, og jeg ved, at jeg de næste 30 år selv kan styre, hvordan mit liv skal se ud. Jeg glæder mig til resten af mit liv, og jeg er evigt taknemmelig, for den rejse, som Umahro tog mig med på”. Bodil, tidligere deltagere på forløbet

“Min mand har tabt 9 kilo, han var ikke mega overvægtig, men vejede 94. Jeg har også tabt 9 kilo, er kommet under 70 og har et mål på 65 kg. Mit fedtindhold har ændret sig væsentligt, mine sukkertal er til UG kryds og slange, mit BMI er nu under 25.... Så tusind tak for alle gode input, de er lagret på harddisken” Else, tidligere deltagere på forløbet.

Få redskaber til få styr på din sygdom og mindske risikoen for komplikationer. Tilmeld dig i dag

Vi starter om:

Countdown to Feb 16, 2020 10:00am

 

Skal du med?

CTA • Foredrag • Nyhedsbrev opt in • Simplero Landing page.png

 

Ønsker du at hjælpe andre til mere sundhed?

Brænder du for sundhed ligesom jeg? Vil du gerne hjælpe andre mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere?

Så bliv uddannet sundhedsrådgiver. Jeg starter nyt hold op på min 6 måneders sundhedsrådgiver uddannelse d. 29 februar.

Vi har netop afholdt informationsmøde, men har endnu et d. 5 februar kl. 18:30 - 20:00. Det er det sidste informationsmøde inden næste hold på uddannelsen starter op.

Informationsmøderne er en obligatorisk del af ansøgningsprocessen. Dette mhb at vi sammen kan vurdere, om sundhedsrådgiver uddannelsen er den rette for dig. 

Det foregår på nedenstående datoer enten i vores domicil på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup eller via webinar.

 • Informationsmøde d. 5. februar kl. 18:3-20:00 - Tilmeld

Der brug for dig

 • Alt for få danskere får spist og levet sundt nok til at holde dem sunde og raske, og så de kan mærke den vitalitet og velvære, som de ønsker. Mange vil gerne, men det lykkes ikke for dem.
 • Langt under halvdelen af alle danskere får nok grøntsager, bær, frugt, fisk, nødder, bælgfrugter og fuldkorn, men alt for mange får til gengæld for mange kalorier, for meget tilsat sukker, for meget af det forkerte fedt og for meget alkohol.
 • Mindre end en ⅓ af danskerne får nok motion og bevægelse til at give dem den energi og det velvære, som de ønsker og fortjener.
 • Alt for mange danskere vejer for meget og har enten for meget kropsfedt eller fedtet lagret der, hvor det forhaler kroppens processer og bidrager til usundhed og i værste fald sygdom og symptomer. Det drejer sig om ca. 1,3 millioner danskere.
 • Rigtig mange er forvirrede om, hvad der egentligt er sundt og hvad de skal gøre når det kommer til kost, motion, søvn, afstresning og livsstil.
 • De har svært ved at navigere i, hvad der virker og ikke virker af kost, motion og livsstilsændringer og giver derfor op … eller bruger en masse tid og energi på livsstilsændringer, der ikke har den store effekt.

Om uddannelsen

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får min viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Som sundhedsrådgiver får du den nyeste viden og de bedste værktøjer af en ledende ernæringsekspert og pioner indenfor Functional Medicine.

Du kan læse mere om uddannelsen her >> 

Har du spørgsmål til uddannelsen er du velkommen til at kontakte Kathrine Skov på email ks@umahro.com eller telefon 53536121. 

 

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png