From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: GLÆDELIG JUL

JEG HÅBER DU FÅR SKØN MAD SAMMEN MED DEM DER ER DIG NÆRE OG KÆRE

GLÆDELIG JUL

Kære Læser,

Glædelig jul!

Jeg håber du får en skøn dag og aften (og skøn mad) med dem der er dig nære og kære

 

I DETTE NYHEDSBREV

  • Min julehilsen til dig
  • Der er stadigvæk (nogle) billetter til ekstra sessionen af min nytårskur "Få det allerbedste 2018" på fredag
  • Flere godbidder fra min foredragstourne med foredraget "Fra syg til rask: Sådan får du det bedre igen"

MIN JULEHILSEN TIL DIG

 

DER ER STADIGVÆK (NOGLE) BILLETTER DEN EKSTRA SESSION AF MIN NYTÅRSKUR "FÅ DET ALLERBEDSTE OG -SUNDESTE 2018" PÅ FREDAG

Der er stadigvæk nogle billetter tilbage til den ekstra session af min nytårskur "Få det allersundeste og -bedste 2018" på fredag kl. 10:00-13:00.

Hvis du gerne vil have viden, inspiration og motivation til at starte 2018 med et sundhedsbrag, der varer hele året i 2018 og ikke blot bliver den sædvanlige januar-jammer, hvorefter det er tilbage til de gamle vaner og rutiner fra 1. februar, så er nytårskuren lige noget for dig.

Du går fra nytårksuren med konkret viden og har helt styr på, hvordan du skal spise og leve – med maksimal effekt men helt uden fanatisme – for at få det mest fænomenale 2018, fyldt med al den sundhed, energi og vitalitet, du fortjener.

Den ekstra session i starter kl. 10:00 og slutter kl. 13:00.

Billetterne koster kr. 295,00.

Snart er halvdelen af billetterne til den ekstra session allerede solgt, så skynd dig at give nytårskuren som gave til dig selv eller en, du synes fortjener det mest fænomenale 2018.

KØB BILLET

FLERE GODBIDDER FRA FOREDRAGSTOURNEEN

Det er godt, jeg er på vej på juleferie, så jeg kan få pustet ud og hvilet efter min foredragstourne i november og december, hvor jeg nåede forbi 14 byer i landet samtidig med, at jeg havde fuldt booket kalender med klienter, havde lukkede foredrag for kunder (bl.a. Novo x2), holdt workshops i udlandet og gjorde klar til "mit" TV-program "Kan man spise sig rask?" på TV2 kommer til januar.

Det er først nu, jeg er ved at være færdig med at fordøje indtrykkene fra de 14 foredrag og hele tourneen.

Jeg er så taknemmelig for, at der kom så mange af jer og var med, så jeg kan få lov til at fuldføre min mission med at give så mange mennesker som muligt viden, inspiration og redskaber til at få al den sundhed, de ønsker og fortjener.

Og tak for alle historierne I har delt med mig om, hvad der har virket, når I skulle gå fra syg til rask eller til at få det bedre.

Og tak for alle tilbagemeldingerne fra jer, der har fulgt mine råd og ladet jer inspirere af mig gennem årene, for at fortælle at det har virket.

Hvis du ikke var med, har jeg en slags julegave til dig: Videoer med godbidder fra foredraget, så du kan få viden og inspiration om hvordan man går fra syg til rask eller til at have det bedre (og et godt grin med undervejs).

BASAL SUNDHED KOMMER FØRST

Could not find video with id 2430680. Maybe it was deleted?

START MED K.R.A.M.S.S. FAKTORERNE

Could not find video with id 2430573. Maybe it was deleted?

T-TALLERKENMODELLEN

Could not find video with id 2430678. Maybe it was deleted?

Could not find video with id 2430679. Maybe it was deleted?

 

Foredragstourneen er jo slut, men du kan stadigvæk snildt få al den inspiration og viden, deltagerne til de 14 foredrag fik.

Faktisk kan du få endnu mere viden, end den jeg delte i foredragene, for alt jeg fortalte til foredragene og mere til er i min bog Fra syg til rask

KØB BOGEN PÅ MIN HJEMMESIDE

P.S. Fra syg til rask kan også købes hos din lokale boghandler eller din online-boghandler.

VIL DU GERNE HAVE MIG UD OG HOLDE FOREDRAGET FOR/HOS DIG?

Hvis du gerne vil have mig ud og holde foredraget "Fra syg til rask: Sådan får du det bedre igen" for eller hos dig, så skriv til mig på hello@umahro.com.

Så ser vi på tidspunkt og alt det praktiske samt økonomien i det.

De bedste hilsener, bon appetit og glædelig jul,

Umahro