From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Har du svært ved at træffe de "rigtige" valg for dig?

Så kan jeg måske hjælpe dig!

Har du svært ved at træffe de

Kære Læser,

Føler du dig også udfordret, når du skal træffe dine sundhedsvalg?

Måske er du i gang med en livsstilsændring, men ser ingen resultater? Eller har du også oplevet følelsen af fiasko gang på gang, når du har prøvet?

Der kan være rigtig mange årsager til det, men én ting, der virkelig batter, når det kommer til en livsstilsændring, så er det SØVN.

Ved utilstrækkelig søvn mindskes effekten af træning og motion – f.eks. halveres dit vægttab, selvom du virkelig gør en indsats på kosten og motion.

Den energi du mangler, når du kronisk er i søvnunderskud, gør det samtidig sværere at lave nødvendige livsstilsændringer.

Hvor mange gange har du ikke skippet en træning/gåtur, fordi du hellere vil ligge på sofaen, fordi du var træt? Hvor mange gange har du ikke overspist eller tyet til fastfood eller mindre sund mad, fordi du var træt?

Det er ikke de eneste konsekvenser ved minimal søvn – i min bog Fra usund til sund kan du læse meget mere om hvilke konsekvenser, der kan være med til at forårsage eller forværre sygdom.

Spar kr. 50,00 + fri fragt på Fra usund til sund LIGE NU.

KØB BOGEN HER

P.S. i starten af mailen nævnte jeg dine sundhedsvalg – hvis du ikke kender til de 14 sundhedsvalg, så find dem lige her.

P.P.S. temaet søvn er også en essentiel del af min sundhedsuddannelse, hvor du kan få lov at komme meget mere i dybden med vigtigheden af søvn, og hvilken påvirkning det har for os som mennesker.

Læs om min sundhedsuddannelse her, hvor der er EARLY BIRD pris til og med d. 7/8-2022, så du sparer kr. 2.500,00.

De bedste og sundeste hilsener Umahro

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver