From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Kan du blive klogere end du er i forvejen?

Læs med her og find ud af det.

Kan du blive klogere end du er i forvejen?

Kære Læser


Nu har du muligheden for at blive klogere i aften kl. 18:30-20:30, da du er inviteret med til mit GRATIS informationsmøde. 

Hvis du ikke har nået at tilmelde dig...


... SÅ BARE ROLIG!


Du kan nå det endnu → Tilmeld dig her


Er du er nysgerrig på Sundhedsrådgiver-uddannelsen, så kan du her se en lille teaser fra modul 2, der omhandler basal ernæring:


 

 

Dette er blot en lille bid af, hvilken viden du kan tilegne dig. Du kan også læse om uddannelsen her.

 

Jeg ELSKER at lære fra mig og inspirere andre omkring sundhed. Derfor afholder jeg mit informationsmøde omkring min sundhedsrådgiver-uddannelse, så du kan høre om det også er noget for dig.

 

Jeg har brug for dig! Danmark har brug for dig!


"Det er det bedste jeg har gjort, sådan føles det lige nu, selvom alt den lærdom vi har fået, kun er starten på et helt nyt liv. Jeg er helt vildt overvældet af den lærdom og viden der ligger til grund for uddannelsen. Uddannelsen holder hvad den lover. Tak!"

- Britta Jacobsen, hold 1.

 

Måske arbejder du allerede som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter, eller måske er dit mål og ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde eller blive sunde igen?

 

Uanset hvad, så er jeg sikker på, at du vil få gavn af min uddannelse.

 

Det er en lægeeksamineret uddannelse, som består af 6 moduler over 6 måneders varighed, hvor du får min allervigtigste viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

 

Læser, jeg ved godt, at det er varmt i dag, og jeg ved også godt, at stranden måske kalder på dig...

... men jeg håber virkelig på at se dig i aften til mit GRATIS informationsmøde om min populære sundhedsrådgiver-uddannelse.

 

 

 Du vil ikke fortryde det!


Det foregår både fysisk i vores lokaler i Hellerup (efter alle Corona-krav), men det er også muligt at deltage online, hvis du ikke kan møde op fysisk.


Start din rejse herDe kærligste sommerhilsener

Umahro ☀