From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Lad os “misbruge” vores stammetendenser og flokmentalitet i sundhedens tjeneste!

Kom med på det sidste hold af "Sundt og stærkt 2021 med Umahro" inden sommerferien

Lad os “misbruge” vores stammetendenser og flokmentalitet i sundhedens tjeneste!

Kære Læser,

Vi (altså os mennesker) er på mange måder nogle primitive flokdyr, der gør det samme som alle de andre. Vi udviser flokmentalitet!

Det er en egenskab, der har hjulpet os med at overleve i det barske miljø ude i naturen, hvor vi er opvokset i som organisme. Stammen var nødvendig for overlevelse, og når alle i stammen fulgte hinanden, var man stærkere som gruppe.

Og selvom vi nu har kultur, sprog, større frontallapper og meget andet, der løfter os højere op end vores primitive tidligere jeg som organisme, så kører mange af de samme gamle primitive programmer og mekanismer stadigvæk “bagved og nedenunder” (frontallapperne, intellektet o.s.v.).

Vores flokmentalitet udmønter sig nogle gange mindre heldigt, som man kan se, når folk bliver fanget i ekkokamre på sociale medier, hvor alle bliver enige om noget, der egentligt er helt hen i vejret. De ender med at tro på det, fordi det gør alle de andre i samme flok jo også.

Eller når det går helt galt med “gruppe-mobning” på sociale medier o.l.

VORES (DIT OG MIT) “PRIMITIVE JEG” KAN OGSÅ LEDE TIL GODE TING

Men de selvsamme stammetendenser og den selvsamme flokmentalitet kan også være kimen til fantastiske ting. Hvis en gruppe mennesker går sammen om/med en målsætning om mere sundhed, glæde, energi og vitalitet, så kan selvsamme floktendenser være fantastiske.

For når alle andre (også) har som mål at være sunde, og at spise og leve på en måde der leder til sundhed, så gør man det jo selv. Og når man gør det, så gør de andre det også. Det bliver en selvforstærkende cyklus.

Og hvis alle “opfører sig sundt” i det samme rum, om det er fysisk eller virtuelt, så kan man jo bruge ekkokammer-effekten positivt til selv at spise og leve sundt, og til at hjælpe andre med det samme, hvor de så hjælper en retur.

“Sundt og stærkt 2021 med Umahro” er din mulighed for at være med i et “sundheds-ekkokammer”.

ET “SUNDT” EKKOKAMMER

For et af de helt centrale elementer i mine “Sundt og stærkt 2021 med Umahro”-forløb, det er et “positivt” misbrug af et ekkokammer og flokmentalitet, når jeg og alle deltagerne på forløbet, vi fire uger i træk fokuserer på sundhed som en flok, og inspirerer og motiverer hinanden.

Alle deltagerne på et hold er med i en fælles FaceBook-gruppe, hvor vi deler opskrifter, succeser og de bedste tips og tricks. Hver uge er der et emne og en challenge, hvor alle giver den gas, og hvor man deler, hvad man gør i FaceBook-gruppen med billeder eller video.

Resultatet bliver en overflod af motivation og inspiration til at komme i gang med eller fortsætte med at spise og leve sundt.

Hver uge kommer jeg med nye opskrifter og madlavningstricks, som alle går i gang med at bruge, at gøre til deres egne, og så deler man resultatet med alle de andre deltagere på forløbet.

Og jeg bliver så beæret, når jeg ser hvordan mine opskrifter og madlavningstricks bliver levende, og folk videreudvikler deres egne opskrifter og hofretter.

Nedenfor kan du se, hvordan det ser ud.

Det her blot er lidt af aktiviteten over et par dage i FaceBook-gruppen for hold 3, der nu er 12 dage inde i deres 28-dages forløb.

Bliver du også sulten efter sund mad?

Får du lyst til også at være med i sådan et fællesskab?

SIDSTE HOLD INDEN SOMMERFERIEN STARTER MANDAG D. 31. MAJ

"Sundt og stærkt 2021 med Umahro" er som sagt mit skræddersyede 4-ugers forløb, hvor du bliver en del af et helt fællesskab med de mange andre deltagere, der også vil have og opleve masser af sundhed, glæde, energi og vitalitet, og du får adgang til information, inspiration og ikke mindst motivation i lange baner!

På forløbet får du:

  • Opskrifter på lækker, sund og velsmagende mad
  • Din helt egen sundhedskalender
  • Eksklusiv adgang til et online univers med utallige opskrifter og inspirerende videoer
  • Et fællesskab i den lukkede Facebook-gruppe
  • Direkte ugentlig sparring med mig
  • Redskaber til at ændre og fastholde nye vaner og livsstilsændringer

... og meget mere!

Hold 4, der er det sidste holde inden sommerferien, starter mandag d. 31. maj og slutter søndag d. 27. juni.

Der er stadigvæk early bird pris, så du kan komme med til kr. 599,00 i stedet for kr. 699,00.

TILMELD DIG HOLD 4 HER

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro