From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: CYBER MONDAY // 50 % RABAT Umahro Universe

Se vores julekalender

CYBER MONDAY // 50 % RABAT Umahro Universe

JULEKALENDER

Kære Læser,

Hver dag op til juleaften giver jeg sundhedstips, så du kan komme sundere igennem julen. Det sker i Umahro Universe.

Er du ikke allerede abonnent på Umahro Universe, så få du i anledning af CYBER MONDAY i dag 50% rabat på et 6-måneders Umahro Universe abonnement.  Klik her >>

Betal for 3 måneder og få 6 måneders adgang. Men skynd dig, for rabatten udløber i aften. Køb >>

Informationmøde • Sundhedsrådgiver uddannelse

Brænder du for sundhed? Er du interesseret i at blive sundhedsrådgiver?

Sundhedsrådgiver uddannelsen er for dig, der gerne vil hjælpe eller allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen, forblive sunde eller blive endnu sundere gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag.

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstresning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde. Du får min viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstresning. Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Vi afholder gratis informationsmøder, hvor du kan høre mere om uddannelsen, samt stille alle dine evt. afklarende spørgsmål. Det foregår på nedenstående datoer enten i vores domicil på Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup eller via webinar.

  • Informationsmøde via webinar d. 16. december kl. 09:45-10:45 - Tilmeld.
  • Informationsmøde d. 15. januar kl. 18:30-20:00 - Tilmeld.
  • Informationsmøde d. 5. februar kl. 18:3-20:00 - Tilmeld

Jeg glæder mig til at inspirere dig til alt den sundhed og vitalitet, som du fortjener.                  


Kærlige hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png