From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Screen dig selv • Er du i risikozone for en livsstilssygdom?

Få styr på livsstilsygdomme

Kære Læser,

Livsstilssygdomme (d.v.s. type II diabetes, hjertekar- og kredsløbsproblemer og forhøjet blodtryk) fylder desværre alt for meget i statistikkerne. Ud over alle de ressourcer der bliver brugt på området, så går det meget ud over livskvalitet og livsår for den enkelte der er ramt af en.

Heldigvis er der meget man kan gøre for at forbygge livsstilssygdomme, samt for at mindske symptomer og risiko for komplikationer hvis man først er blevet syg.

Klik på videoen herunder og hør hvordan:

 

Ønsker du hjælp til livsstilssygdomme eller overvægt?

  • Døjer du med en overvægt eller en livsstilssygdom (type II diabetes, hjertekar- og kredsløbsproblemer og forhøjet blodtryk)?
  • Søger du redskaber, så du selv kan få styr på din sygdom og mindske risikoen for komplikationer?
  • Er du træt af at symptombehandle uden at komme tættere på at genvinde din vitalitet og dit helbred?
  • Ønsker du at mindske dine symptomer og få dit liv tilbage fyldt med energi?
  • Vil du vide hvad du kan gøre med kost, livsstil, motion, træning, søvn, afstresning for at få det bedre?

Hvis ja, så er mit kommende forløb Fra syg til rask på 12 uger • Få styr på overvægt og livsstilssygdomme lige noget for dig.

Med mig som din rådgiver og coach over 12 uger lærer du, hvad du selv kan gøre for at blive rask igen eller få det bedre ved hjælp af kost, ernæring, livsstil, motion, søvn, bevægelse, træning, afstresning og Functional Medicine.

Kurset er for dig, der søger dyb indsigt i dit helbredsproblem og svar på hvad du selv kan gøre for at blive symptomfri og få det bedre.

Kurset er også for dig, der har brug for en vejleder ved din side for at gennemføre de nødvendige livsstilsændringer der skal til.

Forløbet foregår både live og online og varer 12 uger. Uge-for-uge og trin-for-trin bliver du klogere på dit helbred og finder din vej til at være rask igen eller få det markant bedre. 

Du bliver din egen sundhedsekspert!

Læs mere om forløbet her >>

Hør hvad andre siger om forløbet:

“Jeg har lært selv at tage ansvaret for min sundhed, jeg har forbedret mine madvaner og mine motionsvaner, og jeg ved, at jeg de næste 30 år selv kan styre, hvordan mit liv skal se ud. Jeg glæder mig til resten af mit liv, og jeg er evigt taknemmelig, for den rejse, som Umahro tog mig med på”. Bodil, tidligere deltagere på forløbet

“Min mand har tabt 9 kilo, han var ikke mega overvægtig, men vejede 94. Jeg har også tabt 9 kilo, er kommet under 70 og har et mål på 65 kg. Mit fedtindhold har ændret sig væsentligt, mine sukkertal er til UG kryds og slange, mit BMI er nu under 25.... Så tusind tak for alle gode input, de er lagret på harddisken” Else, tidligere deltagere på forløbet.

 

Få redskaber til få styr på din sygdom og mindske risikoen for komplikationer. Tilmeld dig i dag

Vi starter om 33 dage. Skal du med?

CTA • Foredrag • Nyhedsbrev opt in • Simplero Landing page.png

 


Jeg håber at vi ses d. 16. februar. 

 

Bedste hilsener,

Umahro

Food Can Change Your Life

Faglig direktør og stifter af Umahro Universe

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png