From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Læser se, hvordan holder du dig ung!

Vi har fundet kilden 💧

{{firstname}} se, hvordan holder du dig ung!

Kære Læser,


Vi har fundet ungdommens kilde - nemlig SVED!


trim.5E2E8FDD-2FF2-446B-A754-D3B3F46AD830


Motion og bevægelse er ikke blot noget, der giver dig mulighed for at spise noget mere, fordi du forbrænder flere kalorier, det er ikke blot noget, der gør dig til en superb atlet, eller noget, der giver sixpack, store overarme, smækre baller, lækre lår eller andre effekter på udseendet. 


👉 Den vigtigste effekt af motion og fysisk aktivitet er, at det giver sundhed, vitalitet og velvære. 

Det har en kæmpe indflydelse på din hjerne, dit nervesystem, dit humør, dit energiniveau, din stressrespons, din indlæring og din hukommelse.

Dit kredsløb og dine blodkar udgør et kæmpe distributionsnet - faktisk udgør dit hjerte, blodkar og blodårer tilsammen en overflade på ikke mindre end 3.000 m2, der skal vedligeholdes. DIN aktivitet påvirker ovenstående positivt, og derfor er det ekstremt vigtigt. 

Det er vigtigt, så du kan leve et langt og godt liv, uden at din krop bliver en hæmsko for dig, uden at skavankerne plager dig for meget, og uden at alderen tynger alt for hurtigt og hårdt. 

 

Dit hjerte, dit kredsløb og dine lunger skal sørge for, at der er nok blod og ilt til kroppen ❤️


Hvordan bliver motion og bevægelse en del af din hverdag?

Det er kun den bevægelse, du laver, der tæller. Så det er tusinde gange bedre at få din daglige grundbevægelse og løbe 2-3 gange om ugen, hvis det er det, du gør uge efter uge, måned efter måned, år efter år, end at du prøver at træne fem gange om ugen, og du så bliver nødt til at give op f.eks. pga. en overbelastningsskade, kedsomhed, tid mv. 


Hvor er du henne nu? hvad kan du gøre mere af, hvis du har overskud? og hvad kan du gøre, hvis du virkelig vil gøre en indsats Læser?


KOM MED PÅ ÅRETS SIDSTE HOLD AF "SUNDT OG STÆRKT 2021 MED UMAHRO"


Vil du gerne lære, hvordan motion og bevægelse kan blive en del af din hverdag, uanset hvad du gør i forvejen?

Vil du gerne lære at lytte til din krop og lære at vedholde motivationen, så synes jeg, du skulle komme med på årets sidste hold af "Sundt og stærkt 2021 med Umahro" - du vil ikke undvære motion og bevægelse i din hverdag efterfølgende... det lover jeg. 


Vi starter på mandag d. 1. november og fortsætter fire uger frem.

Hver uge får du ny viden, ny inspiration til sundhed, nye opskrifter og madlavningsfif - og der er bl.a. én af ugerne med fokus på fysisk aktivitet og motion og hvorfor bevægelse og motion er sundt.

Hver mandag starter vi med en 90-min online live session med mig, hvor jeg både inspirerer og besvarer spørgsmål.

Prisen er kr. 995,00 og inkluderer 1 års medlemsskab af Umahro Universe, så du kan fortsætte din sundhedsfærd bagefter.


LÆS MERE OM OG TILMELD DIG ÅRETS SIDSTE HOLD


De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

umahro • Fra sund til toppræstation