From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Kender du til de bagvedliggende faktorer for dit helbred?

Læser bliv klogere på dem her.

Kender du til de bagvedliggende faktorer for dit helbred?

Kære Læser,


Vidste du, at "simple ting" som nok søvn og nok væske gavner din fordøjelse?

Fordøjelsen og mave-tarmsystemet spiller en vigtig rolle for dit helbred. Ikke blot for mave - tarm - og fordøjelsesproblemer, men faktisk i forhold til stort set alle former for helbredsproblemer, du kan forestille dig. 

Det skal ikke misforstås sådan, at bare du fikser fordøjelsen, så undgår du al sygdom, eller at al sygdom og helbredsproblemer kureres ved at fikse fordøjelsen.

Grunden til at jeg nævner dette er, at det ofte er sådan, at en af de vigtigste indfaldsveje til at påvirke sygdom og helbredsproblemer, det er via fordøjelsen. 

Hvis fordøjelsen ikke fungerer efter hensigten, og der går noget galt med evnen til at sortere mellem skidt og kanel, så er der ikke længere kontrol med, hvad der optages fra mave-tarmsystemet, og det kan blive problematisk i forhold til helbred og sygdom.

Fordøjelsen er blot én af de mulige bagvedliggende faktorer, når det kommer til sygdom, symptomer, gener og helbredsproblemer.

Læs om hvad der gavner dit tarmsystem og din fordøjelse, samt hvad der forstyrrer eller skader det, i min bog Fra syg til rask.

Min bestseller Fra syg til rask

Jeg deler meget mere viden om bl.a. de bagvedliggende faktorer, systemer og mekanismer i sygdom og helbredsproblemer i min bestseller bog Fra syg til rask.

… Og som noget nyt kan du NU få den på e-bog! Få den til intropris på kr. 149,00

Hør mere om den her ⤵

trim.9E0EBE30-6844-4137-9D1B-E6DAFC22CAB2

Jeg har skrevet Fra syg til rask til alle de patienter og folk, der lider af og døjer med symptomer, gener og helbredsproblemer, og som gerne vil være raske igen, mindre syge eller have det bedre på trods af sygdommen.

Dén her bog er:

  • Til dig, der måske har en mere kompleks situation, hvor der endnu ikke er kommet overblik over alle detaljerne med hensyn til, hvad der er galt, og hvad du kan gøre.
  • Til dig, som pårørende, der gerne vil forstå mere og kunne hjælp dem, du elsker, så godt som muligt.
  • Til dig, der er behandler eller en del af sundhedspersonalet, der gerne vil lære endnu mere, så man kan være en endnu bedre behandler og plejer eller hjælper. 


Egentlig skal du kun have svar på to spørgsmål, hvis du gerne vil have et overblik over, hvad du selv kan gøre for at gå fra syg til rask eller i hvert fald til at få det bedre:

1: Er der noget, der skal væk/fjernes?

2: Er der noget, der skal tilføjes eller introduceres?

Bogen skal netop hjælpe dig med at få klarhed over de ting, du formoder skal fjernes eller tilføjes.


FRA SYG TIL RASK er din guide til at blive rask igen eller få det bedre med kost, motion, bevægelse, søvn, afstresning, livsstilsændringer og functional medicine - LIGE NU til intropris på kr. 149,00 i stedet for kr. 199,00!


DÈN MÅ JEG EJE

 

TIP: Julen nærmer sig og kender du én, der vil elske at få denne e-bog i julegave? Så er det altså sidste chance på søndag for at få den til intropris.

 

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro


umahro • Fra sund til toppræstation