From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Kalorier tæller … men hvad gør du så, hvis du ikke gider at tælle dem?

Prøv den samme øvelse som mine elever, kursister og klienter til at få overblik over, hvad og hvor meget du egentlig spiser

Kære Læser,

Som jeg skrev i gårsdagens nyhedsbrev, og som Mike Radoor og jeg gik i dybden med i afsnit fire af “Lev sundt med Umahro & Mike” fra i går, så tæller kalorier altså.

De er ikke farlige eller dårlige, men hvis du får dem i overflod i forhold til din krops tilstand og dine behov, så påvirker de vægt og kropssammensætning.

Og hvis der sidder for meget fedt på kroppen, og/eller det er placeret uhensigtsmæssigt, udøver det en form for “biologiske terrorisme”.

Derfor giver det mening at forholde sig til vægt og kropssammensætning samt kalorierindtag i forhold til sundheden.

Ikke fordi sundhed kun drejer sig om det; der er mange andre aspekter af sundhed end vægt, kropssammensætning og kalorier.

Men du kan heller ikke ignorere dem.

Umahro, jeg gider ikke at tælle kalorier/jeg kan ikke overskue at tælle kalorier/jeg har prøvet det før, hvor det ikke virkede for mig …

Jeg er helt med på, at det ikke er enormt let at tælle kalorier for alle.

For nogle er det faktisk slet ikke det rigtige, fordi det at spise bliver til gjort noget kontrolleret og meget "tal-agtigt", i stedet for at det drejer sig om nydelse, glæde, velsmag og vitalitet. Det kan godt gå galt mentalt og følelsesmæssigt, så man bliver spiseforstyrret … eller det kan ødelægge madglæden.

Og bare fordi kalorierne passer, er maden man spiser ikke nødvendigvis sund.

Hvad gør du så?

Prøv billed-øvelsen

Hvis du gerne vil spise sundere, eller hvis du vil vide, om du spiser sundt, så er der ingen vej udenom at få en ide om, hvad du spiser og drikker … og hvor meget du spiser og drikker.

En enormt effektiv øvelse som mine klienter, eleverne på sundhedsrådgiveruddannelsen og deltagerne på mine "Sundt og stærkt 2021 med Umahro"-forløb bruger, og der hjælper dem til at få styr på, hvad de egentlig spiser, og derefter at ændre deres kost- og spisevaner på den mentalt sunde måde, er det jeg kalder billed-øvelsen.

Tag billeder af alt du spiser og drikker tre døgn i træk, så du får øje for, hvad det egentlig er, du spiser og drikker.

Du finder ud af hvad, hvor meget eller lidt, hvornår og hvorfor.

Se videoen nedenfor, hvor jeg forklarer øvelsen.

Prøv at lave øvelsen og se, hvad du lærer om dine spisevaner, og hvad du ændrer helt spontant, fordi du nu ved, hvad du egentlig spiser og drikker.

Kom med på "Sundt og stærkt 2021 med Umahro" hold 3, hvis du gerne vil spise og leve sundere uden fanatisme … og gøre det på en langtidsholdbar måde der holder meget længere end forløbet 

Billedøvelsen er en del af forberedelsen til mit fire-ugers sundhedsforløb "Sundt og stærkt 2021 med Umahro", hvor vi sammen arbejder på. at du får lavet et sundheds-afsæt, der holder hele 2021 længere endnu. Og en del af optakten til forløbet er billedøvelsen.

Du bruger den indsigt, du har fået i dine egne kostvaner, til at ændre dem til noget endnu bedre og sundere over fire … men uden unødvendige afsavn og "dum-fanatisme".

Hold 2 er lige blevet færdige, og der er sket forandringer.

SundtOgStærk2021Hold2Testimonial2

SundtOgStærkt2021Hold2Testimonial1

SundtOgStærkt2021Hold2Testimonial3

SundtOgStærkt2021Hold2Testimonial4

Lige nu er der 100 kr. early bird rabat på tilmeldinger til hold 3.

LÆS MERE OM OG TILMELD DIG "SUNDT OG STÆRKT 2021 MED UMAHRO" HOLD 3

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver