From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Læser, hvor mange gange har du prøvet at lave en vaneændring?

og hvor mange gange er du lykkedes?

{{firstname}}, hvor mange gange har du prøvet at lave en vaneændring?

Kære Læser,

At ændre en vane kan være svært …

… at ændre en vane alene er endnu sværere.

Udover at jeg vil dele mine egne bedste tips og tricks til sundhed, energi og vitalitet i en spændende og travl hverdag, så vil du ikke skulle gennemføre forløbet alene.

Du vil gennemføre de 4 uger i fællesskab med en masse andre deltagere, og I vil være hinandens støtter og sparringspartnere med mig som jeres guide og inspirator i en lukket Facebook-gruppe, du får adgang til ved tilmelding af forløbet.

Én ting er at blive motiveret og få inspiration – men der hvor det særligt er vigtigt, det er, når det begynder at blive svært.

Hvis du stod alene med din udfordring, så vil du være mere tilbøjelig til at være sådan “#!ck det, så kan det også være lige meget” men ved at du ser, at der er andre, der også har samme udfordring, og hvad de har gjort for at gøre det nemmere, vil du have lettere ved at komme op på hesten igen!

HVAD FÅR JEG ELLERS ADGANG TIL?

🗣️ “Sikke 4 uger vi har været igennem. Mange tak til Umahro for god motivation og hans kæmpe viden. Du er en stor inspiration og tak for alle jeres mange opslag og kommentarer i vores FaceBook-gruppe. Det har virkeligt også motiveret i forløbet.

Personligt har jeg været på min livsstilsændring det seneste år, men de sidste 4 uger har virkelig motiveret mig til at forsætte den gode livstil.

Især T-tallerkenen og motion har virkelig rykket noget på energiniveauet. Jeg har endda fået gang i mit løb igen, som egentlig var lagt på hylden, så lige nu er det ren optur.

Mange hilsner herfra og hæng i og bliv ved med den gode stil.”

- Claus, deltager på Sundt og Stærkt 2021

De bedste og sundeste næsten-sommer-hilsener

Umahro

FraSygTilRaskPortrætMadKøkkenbordFarver