From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Vidste du, at gennemsnitsdanskeren ligger på 382 gram?

Bliv inspireret til hvordan du kommer over gennemsnittet.

Kære Læser,

Uge 2 af år 2022 er startet, og vi har allerede været i gang med det første hold af Sundt og Stærkt 2022 med Umahro i lidt over en uge!

Mine deltagere er kommet rigtig godt fra start, og vi havde vores anden livesession i går, hvor vi bl.a. talte om hvorfor vi skal have fokus på masser af grøntsager, bær og frugt HVER DAG!

Jeg anbefaler jo mindst 600 gram dagligt, men vidste du, at gennemsnitsdanskeren kun ligger på et indtag af 382 gram grøntsager, bær og frugt?

For nogle kan det godt være udfordrende at få de daglige grøntsager, bær og frugter, og det kan jeg godt forstå, men det behøver faktisk ikke at være så svært - Få inspiration her.

Jeg er helt blæst bagover

Udover jeg poster inspiration til bl.a. at få flere grøntsager indenbords, lækre opskrifter og motivation i vores Facebook gruppe, så er mine deltagere også rigtig, rigtig gode til at inspirere hinanden til nye madinitiativer, gode råd og motivation til at få nye vaner.

Selv jeg bliver vildt inspireret af deres store engagement og nye fortolkninger af mine opskrifter, eller deres helt egne opskrifter.

🌟 Det er så fantastisk at se, hvordan vi kan hjælpe hinanden til at tage et sundhedsafsæt allerede fra starten af 2022.

Nåede du ikke med på hold 1? Eller havde du allerede fastslået nogle nytårsforsæt, du vil følge selv, men de er gået i vasken?

Bare rolig... 😊 Inden alt for længe starter hold 2, hvor du har mulighed for at deltage til EARLY BIRD pris.

Vi starter mandag d. 7. marts 2022

EARLY BIRD PRIS:  599,00 med 100 kr. early bird rabat indtil d. 28. februar (normalpris kr. 699,00)

JEG VIL GERNE HAVE EARLY BIRD PRIS

 

De bedste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætUmahroNamasteFarver