From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Føler du dig frisk og udhvilet, når du vågner?

Det er sværere at lave livsstilsændringer, hvis du er i søvnunderskud.

Kære Læser,

Når der er søvnunderskud, påvirkes mange funktioner, systemer og mekanismer, der spiller en vigtig rolle for helbredet, eller som kan være med til at forårsage eller forværre sygdom.

Immunfunktionen forstyrres, der forekommer en højere grad af kronisk systemisk inflammation, appetitregulering og forbrændingen forringes.

Vidste du?

Kronisk søvnmangel eller -underskud er skadelig på linje med:

  • Ikke at motionere og bevæge sig
  • Ikke at spise usundt eller ikke få nok grøntsager
  • At være markant overvægtig

På nogle områder kan kronisk søvnmangel også være næsten lige så skadeligt som at ryge.

Det er sværere at lave livsstilsændringer, hvis du er i søvnunderskud. Vi har mindre energi til at få bevæget og motioneret, og vi tyr til dårlige sundhedsvalg.

Så kan du selv tænke dig til, hvor skadeligt kombinationen af for lidt søvn og dårlige sundhedsvalg er for dig.

Vaner, stimulanser, kost, nærmiljø og vores soveværelse er parametre, hvor DU kan gøre en forskel for at fikse din dårlige søvn.

På mit Sundt og Stærkt med Umahro 2022 forløb, der lærer du bl.a., hvorfor søvn er vigtigt for dig, hvor meget du skal sove, samt får du mine forslag til, hvordan du kan fikse din dårlige søvn.


START DIN REJSE HER!

 

Sundt og stærkt 2022 med Umahro er mit 4-ugers digitale sundhedsforløb med fokus på masser af daglige bevidste sundhedsvalg, mad der er medicin forklædt som himmerigsmundfulde, inspiration og motivation til at leve sundt, så du kan mærke effekten.

Du får nye opskrifter, madlavningsvideoer og inspiration hver uge; du får ny viden om sundhed hver uge; og der er en online live-session med mig hver mandag, hvor jeg fortæller om ugens sundhedsfokus og besvarer spørgsmål.

Hold 2 starter NU på mandag! Skal du nå med?

Tilmeld dig her.

Nyd din weekend ☀

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

"Food Can Change Your Life …"

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver