FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION

"Fra sund til personlig toppræstation" er til dig, der gerne vil yde og toppræstere på det personlige plan f.eks. på arbejde, i skoleregi, og i forbindelse med at yde og give noget til andre og verden.

Du få viden, indsigt, værktøjer, forståelse og redskaber til at skabe den energi, give dig de ressourcer, det overskud og den forandringskapacitet, som du har behov for at du kan “holde” til at toppræstere igen, igen og atter igen.

  • Få viden og indsigt i, hvad der kan dræne dig for energi og reducere dine ressourcer, så dit potentiale ikke kan komme i spil eller du ikke kan toppræstere særlig lang tid ad gangen
  • Forstå samspillet mellem fysisk sundhed og personlig toppræstation, og hvordan det kan blive en del af fundamentet for din personlige toppræstation
  • Bliv klogere på stress på godt og ondt i forhold til personlig toppræstation
  • Få indsigt i nootropika (næringsstoffer, urter, substanser og andet der påvirker nervesystemet, sind, humør, indlæring og performance)
  • Bliv klogere på søvnens indvirkning på, og vigtighed, for personlig toppræstation
  • Få de programmer, tilgange, “hacks” og protokoller, som Umahro selv anvender for at kunne toppræstere i privatliv og arbejdsliv

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:
Participant Copy billing address
Add participant
Order summary
Unavngivet (700 × 380px)

FRA SUND TIL PERSONLIG TOPPRÆSTATION


DKK 280
Total due DKK 280

Payment information

After clicking 'Pay with QUICKPAY • MOBILEPAY, DANKORT, VISA, MASTERCARD, JCB' you will be redirected to QUICKPAY • MOBILEPAY, DANKORT, VISA, MASTERCARD, JCB to complete your purchase securely.

All transactions are secured using 256-bit encryption.

PRAKTISK OM LEVERING AF BOGEN/BØGERNE

Bogen/bøgerne bliver leveret til nærmeste Pakkeshop eller SWIPBOX.

Du får en SMS eller e-mail med afhentningsadresse og alle andre relevante afhentningsoplysninger, når bogen/bøgerne er klar til afhentning.

Selve leverancen sker med BRING DK.

 

TIL KLINIK, BEHANDLERE, BUTIK, WEBSHOP O.L.

Hvis du har behov for at bestille bøger til videresalg i din praksis, klinik, butik, webshop e.l. så kontakt os på 53 53 61 21 eller hello@umahro.com.

ERHVERVSORDRER OG ANDRE STØRRE ORDRER TIL ORGANISATIONER, KLUBBER O.L.

Hvis du har behov for at bestille et større antal bøger til dit firma, organisation, klub e.l., hvor der er behov for at betale med faktura og bankoverførsel, så kontakt Umahro direkte på 53 53 61 21 eller hello@umahro.com.