From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Gør kroppen til en medspiller og IKKE en modspiller.

For eksempel med Functional Medicine. Og hvad er det?

Gør kroppen til en medspiller og IKKE en modspiller.

Kære Læser,

Mangel på D-vitamin ser ud til at øge risikoen til udviklingen af bl.a. hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk, infektioner, flere kræftformer, type-1 sukkersyge, sklerose og leddegigt.

Gør kroppen til en medspiller og IKKE en modspiller. 

Functional Medicine er en tilgang til behandling, diagnosticering og forståelse af sygdomme, symptomer og helbredsproblemer, hvor man ser dybt og bredt på, hvorfor sygdom og symptomer opstår, og forsøger at behandle eller lindre ved at adressere ikke blot den specifikke diagnose eller symptomerne, men også de eventuelt unikke underliggende og personlige årsagsmekanismer, der kan være i hver enkelt person.

F.eks. er jeg genetisk disponeret for, at D-vitamin ikke virker lige så effektivt i min krop som i andres. Derfor scorede jeg som ung lavt på D-vitamin og havde nok haft mangel på det længe før, jeg blev bevidst om det. Det bidrog til dårligt reguleret inflammation.

TIP: Solens stråler er den bedste kilde til D-vitamin

Meeen … Danmark hjælper os ikke altid på denne parameter, så fede fisk (som fx. laks, makrel, sild) er også en måde at få mere D-vitamin på, udover kosttilskud.


Vil du gerne forstå samspillet mellem basal sundhed og de mere komplekse bagvedliggende faktorer?

Arbejder du med sundhed, og har du allerede en del klinisk erfaring? Altså du er læge, ernæringsterapeut, diætist, osteopat, kiropraktor, fysioterapeut, personlig træner, kostvejleder, ernæringsfysiolog, akupunktør e.l. med en del års erfaring, og du har haft mange klienter.

Synes du også, at det lyder spændende at gå dybt ned i viden om og have forståelse for de bagvedliggende mekanismer og årsager, der er i spil ved sygdom og helbredsproblemer?

Hvordan du kan screene klienter og gøre noget for at hjælpe dem?

Kom i klinisk mesterlære i et år med mig, og lær at bruge Functional Medicine og personligt tilpasset medicin og sundhed i din kliniske praksis!

LÆS MERE HER

De bedste og sundeste hilsener

Umahro 

JG_200127_Puori_Umahro_0010-edited