From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: "At finde de rette brikker, og at lægge puslespillet"

"er blevet muligt i endnu større grad ved at deltage i klinisk mesterlære hos Umahro."

Kære Læser,

I går sendte jeg en mail til dig, hvor jeg fortalte, hvordan jeg arbejder med Functional Medicine.

Deltagerne på 1 års klinisk mesterlære i Functional Medicine og personligt tilpasset ernæring og sundhed, de får virkelig udvidet deres vidensbase og værktøjskasse og lærer, hvordan de kan arbejde med deres klienter.


“At finde de rette brikker, og at lægge puslespillet, for at blive sin egen bedste udgave med sundhed, mobilitet, glæde og energi, er for mig blevet muligt i endnu større grad ved at deltage i klinisk mesterlære hos Umahro.
Jeg har fundet en del flere brikker i mit eget puslespil, da der også er sat tid af til enetimer med Umahro, samt med min egen viden, der hele tiden bliver større, og gør det muligt selv at navigere rundt på mange niveauer. Dette har jeg bl.a. også kunne gøre med mine voksne børn, og det føler jeg er en livsgave, jeg har kunnet give dem.


Under klinisk mesterlære synes jeg virkelig, vi kommer langt ned i biokemien, og rundt i mange systemer, som kan medføre problemer og symptomer, hvis der bliver for stor ubalance. Forståelsen af at vi er så forskellige som mennesker, er så vigtig, og er blevet så tydelig for mig. Det er vanvittig spændende at kunne møde et andet menneske, og sammen finde ud af hvorfor han/hun har det skidt. Finde ud af hvilke systemer der er ramt, hvad der kan være årsag, og hvad der kan gøres for at hjælpe til bedring.
Jeg er uddannet bevægelsespædagog og ville gerne arbejde med sundhed i bredere perspektiv, så jeg startede med at tage Umahros sundhedsrådgiveruddannelse efterfulgt af efteruddannelsen, og nu er jeg i klinisk mesterlære.
Jeg synes med klinisk mesterlære, at det er blevet til en reel uddannelse, Jeg føler, at jeg står langt stærkere nu med endnu mere ro om min kompetence, og jeg kan hjælpe andre mennesker, også når det er temmelig komplekst. Det er superspændende.
Umahro har en krøllet hjerne på den gode måde. Han har styr på biokemien og følger med i videnskab og studier, så han er virkelig en stor vidensbank.


Samtidig er der en fantastisk plads til at være tilstede i klinisk mesterlære, præcis der hvor man er - nogle er dybt profesionelle og arbejder med sundhed til dagligt i forskellige jobs, mens andre arbejder primært med sig selv og måske sine nærmeste. Umahro favner det så fint, og for mig giver bare langt mere ro og samtidig tillid til mig selv og min hjerne kan fokuserer på det der er allermest interessant - Alt det faglige.
Jeg kan på det varmeste anbefale klinisk mesterlære hos Umahro hvis man vil blive klogere på sundhed.”

Hold 1 • Lena

Overvej at komme i klinisk mesterlære hos mig et helt år i træk

Hold 2 i klinisk mesterlære i Functional Medicine og personligt tilpasset sundhed og ernæring starter d. 10. maj.

Det er ved at være sidste chance, hvis du ønsker at differentiere dig i din branche med kunnen i Functional Medicine.

LÆS MERE OM KLINISK MESTERLÆRE OG SEND DIN ANSØGNING

Og hvis du gerne vil have en snak med mig eller mit team om klinisk mesterlære, så tager jeg eller min højrehånd Betina hjertens gerne en samtale med dig, om ikke klinisk mesterlære er det helt rette for dig.

Skriv på hello@umahro.com eller ring på 53536121, så får vi det på plads.

De bedste og sundeste hilsener Umahro

FraSygTilRaskPortrætGrinerIHaven1Farver