From: Umahro • Food Can Change Your Life <hello@umahro.com>
Subject: GLÆDELIG BAGJUL…OG ØG SUCCESRATEN MED DINE NYTÅRSFORTSÆT MED 400-500%

GLÆDELIG BAGJUL…OG ØG SUCCESRATEN MED DINE NYTÅRSFORTSÆT MED 400-500%

GLÆDELIG BAGJUL…OG ØG SUCCESRATEN MED DINE NYTÅRSFORTSÆT MED 400-500%

Kære Læser,

Glædelig "bagjul".

Jeg håber du har haft en skøn jul med mennesker, der er vigtige for dig og med masser af skøn mad.

Jeg har haft en virkelig skøn jul.

Og som sædvanlig med langtidsstegt and (24 timer ved 75° C), nedkogt tranebærkompot, ris á la mande på sorte ris og kokosmælk, råmarineret rødkål, porre-blåskimmel ost salat, nedkogt æble-pære-grød, kvædesalat, mos af søde kartofler og det løse.

Screen-Shot-2016-12-26-at-15-email.34.16.png

P.S. Jeg har skrevet alle opskrifterne ned, så du kan få dem i 2017. Hvis alt går som planlagt, så får jeg lavet en e-bog med "Umahros bedste juleopskrifter" til julen 2017.

DE DER NYTÅRSFORTSÆT

Der er jo ikke langt til nytårsaften og så 1. januar 2017.

Aftenen og dagen derpå, hvor man jo nærmest “skal” lave et eller flere nytårsfortsæt, der har noget med sundhed at gøre.

Enten en sundere krop i form af ændringer i kost, motion, rygestop eller bedre søvnvaner.

Eller et sundere sind og sjæl i form af mindre stress, sundere relationer, bedre grænsesætning, at rykke på dine drømme eller lignende.

HVIS DU ALLEREDE NU TÆNKER "ÅH NEJ. JEG HAR IKKE DE BEDSTE ERFARINGER MED DE DER NYTÅRSFORTSÆT!" ELLER "GÅ NU AD H TIL MED ALLE DE SUNDHEDS-NYTÅRSFORTSÆT" SÅ FORTVIVL EJ. JEG HAR ET TRICK ELLER TO, DER VIL HJÆLPE DIG.

MINE NYTÅRSFORTSÆT

Jeg har selvfølgelig selv nogle sundheds-nytårsfortsæt for 2017:

  1. FÅ LIDT MERE SØVN. Der hvor jeg selv lever dårligst op til mine egne anbefalinger, er hvad angår søvn. Det optimale er 7-8 timers søvn pr. nat; mindre end 6 timers søvn i længere perioder er nok decideret sundhedsskadeligt. Jeg har haft et travlt efterår og en travl vinter, med større firmaændringer, opstart af et TV-program, “hjemtagelse” af mine bøger så jeg er mit eget forlag fremover, rigtig megen undervisning og mange foredrag. Så der har været for mange nætter eller perioder uden 7-8 timers søvn. Jeg er ikke fantast og regner med, at jeg ikke også får travlt i 2017. Men jeg vil prioritere flere nætter med nok søvn ret højt.
  2. LAVE MERE LANGDISTANCE UDHOLDENHEDSTRÆNING. Træningen har jeg ikke slækket på her i 2016. Selv på de travleste dage har jeg fået trænet. Men meget af min træning er kort, hård og kontant. Noget der kan overstås på 10-15-20-25-30 minutter ved meget høj intensitet. Enten kropsvægtsøvelser, intervaller på romaskinen eller øvelser med KettleBells. For det passer godt ind i min travle hverdag og mit travle liv. Der hvor jeg har det største uudnyttede potentiale, er indenfor udholdenhed. Ikke at jeg er i dårlig form eller har dårlig udholdenhed. Faktisk har jeg roet både halvmarathon og 10-km på nogle virkelig gode tider (h.h.v. 1:27:37 og 37:58). Når jeg har gjort det så godt, uden at have trænet meget målrettet efter de lange distancer på romaskinen, tænker jeg at jeg kunne få rigtig meget ud af at få noget mere udholdenhedstræning på programmet. Både mere roning og så skal jeg lige så stille i gang med at løbe igen.

ØG SUCCESRATEN AF DINE NYTÅRSFORTSÆT MED OP TIL 400-500%

Hvis du gerne vil have langvarig succes dit nytårsfortsæt…

Eller hvis du er træt af ikke at have succes med nytårsfortsæt, hvor du har oplevet at være fuld af motivation hele januar, gå kold i februar og så være tilbage til udgangspunktet i marts, for at glemme alt om ændringen til 1. januar året eftter.

Så har jeg en ret genial øvelse, der kan øge sandsynligheden for succes med et nytårsfortsæt (eller en livsstilsændring på et andet tidspunkt) med helt op til 4-5 gange på den lange bane.

Øvelsen laver vi selvfølgelig på min nytårskur "Få det allerbedste og -sundeste 2017" på fredag.

VIDEON TAGER LIDT OVER 9 MINUTTER AT SE…JEG LOVER DIG TIDEN ER GIVET GODT UD

K.R.A.M.S.S. • Screeningen - Motivation.m4v

KOM TIL MIN NYTÅRSKUR "FÅ DET ALLERBEDSTE OG -SUNDESTE 2017" PÅ FREDAG OG FÅ HJÆLP TIL AT LAVE NYTÅRSFORTSÆT DER HOLDER…HELE 2017 OG MANGE ÅR DEREFTER

På fredag holder jeg min årlige nytårskur “Få det allerbedste og -sundeste” 2017.

Vi bruger 3 timer på at finde ud af, hvad der er den perfekte plan for dig i 2017, hvad angår kost, motion, søvn og stress.

Og med ordet perfekt, mener jeg, at vi skal finde frem til, hvad der er det allerbedste for dig. Hvad der vil virke og gøre en kæmpe forskel for dig i løbet af 2017 og mange år frem.

Glem alt om one size fits all planer og kure eller bootcamps.

Mit mål er at give dig viden, inspiration og redskaber, så du kan få al den sundhed, energi, vitalitet og det velvære, du ønsker og fortjener.

Og for at gøre det, ser vi på, hvad der virker og så hvordan vi får det til at virke for dig.

File 19-12-2016, 22.14.27.mov

DE PRAKTISKE DETALJER

Tid: Fredag d. 30. december kl. 15:00-18:00. Dørene åbnes kl. 14:45.

Sted: Mine nye lokaler, Svanemøllevej 41, 2900 Hellerup

Deltagerantal: Der er kun 20 pladser og en del er allerede besat.

PRISEN…DEN ER GOD!

En billet + en valgfri bog (Alle kvinders sundhedsbibelHerrerevolution eller Rigtige mænd går også i sort): kr. 500,00 alt inkl.

To billetter + to valgfrie bøger (Alle kvinders sundhedsbibelHerrerevolution eller Rigtige mænd går også i sort): kr. 875,00 alt inkl.

Kun billet til nytårskuren: kr. 275,00

KØB DIN PLADS PÅ NYTÅRSKUREN INDEN DER ER UDSOLGT

Kærlige hilsener og bon appetit,

Umahro

Food Can Change Your Life

FRA SYG TIL RASK • FRA USUND TIL SUND • FRA SUND TIL TOPPRÆSTATION • FOODPOWER

Foredrag • Rådgivning • Konsultationer og vejledning • Workshops • Bøger • E-bøger • E-learning • Opskrifter • Supervision af fagfolk • Uddannelse og undervisning

Sundhedsrevolutionær, køkkenrevolutionær, inspirator, sundheds-nørd, forelsket i mad, tidl. Adjunct Professor in Functional Medicine and Nutrition, trænings-freak, kogebogsforfatter og humørspreder.

FØLG MIG PÅ


KALENDEREN

BOOK MIG TIL ET FOREDRAG, WORKSHOP, SOM ORDSTYRER ELLER SOM KONFERENCIER

Book mig til et foredrag eller en workshop á la dem i kalenderen eller et af mine bestsellerforedrag for virksomheder, institutioner og organisationer "Fra usund til sund", "Fra syg til rask", "Fra sund til toppræstation" eller "Hjernemad".

Eller brug mig som ordstyrer eller konferencier til events om sundhed, mad, ernæring og toppræstation.

Skriv på foredrag@umahro.com og fortæl hvilket foredrag/emne, du godt kunne tænke dig, hvornår og hvorhenne, hvor mange deltagere og i hvilken sammenhæng. Så får vi os en snak om, hvordan og hvorvidt jeg kan holde det hel rette foredrag eller workshop for dig/jer og bagefter får du et uforpligtende tilbud.