From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: SUNDHEDSREVOLUTION FOR FAGFOLK • KURSER, WORKSHOP OG UDDANNELSER FOR DIG DER VIL VÆRE EN ENDNU BEDRE SUNDHEDSEKSPERT
SUNDHEDSREVOLUTION FOR FAGFOLK • KURSER, WORKSHOP OG UDDANNELSER FOR DIG DER VIL VÆRE EN ENDNU BEDRE SUNDHEDSEKSPERT

Kære Læser

Jeg håber stadigvæk får al den sundhed, vitalitet, glæde og energi, som du ønsker og fortjener…og at dem der står dig nær får det samme.

Et af mine (ikke helt få) mål, er at give videre af den viden og redskaber, jeg har lært og samlet gennem årene til andre, der lige som jeg selv, arbejder med at inspirere andre til mere sundhed, vitalit, glæde og velvære.

Derfor underviser jeg en hel del for fagfolk inden for sundhed, træning og livsstilsforandring.

Jeg har undervist alt fra socialpædagoger til læger til de bedste personlige trænere til ledere on site i FNs største flygtningelejre.

Hvis nu du er en af de fagfolk, så vil det være mig en glæde og en ære, hvis jeg ser dig på en af mine workshops, uddannelser eller kurser om sundhed for fagfolk.

Her i efteråret og starten af 2016, er der en del muligheder, alt efter hvem du er og hvad du har behov for.


DU KAN STADIGVÆK NÅ MED PÅ SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 10

Sundhedsrevolutionær hold 10 starter på mandag d. 28. september.

Sundhedsrevolutionær uddannnelsen er mit 14 måneders forløb, for dig der gerne vil være den sundhedsekspert, som både du og dem du hjælper, fortjener du er.

Rigtig meget af materialet er online og web-baseret, så du kan være med uanset hvor du er i verden og kan læse, lytter og lære, når det passer dig.

Og så er der live interaktion og sparring med mig både online og live.

I løbet af 14 måneder gennemgår vi kroppen fra hoved til tå, indeni og udenpå og ser på, hvordan man med kost, ernæring, motion, søvn, livsstilsændringer og miljøændringer, kan få kroppen til at virke optimalt eller blive rask igen.

Du får al den viden, jeg har tilegnet over snart 20 år, om kost, krop, ernæring og sundhed.

Den viden, jeg har tilegnet gennem at have haft mange tusinde 1-til-1 konsultationer, hundredevis af supervisions forløb, tusindevis af foredrag og mange sundhedsforløb i firmaer og organisationer.

Samt alt den viden, jeg har tilegnet via efteruddannelser indenfor Functional Medicine og qua mit arbejde for The Institute For Functional Medicine og på mastersgraden i Nutrition and Functional Medicine på The University of Western States.


LÆS MERE OM SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 10 HER

Hvis du gerne vil være med, så du kan være den sundhedsekspert du selv fortjener, eller de sundhedsekspert andre fortjener, så kan du lige nå at komme med.

BEHANDLING AF INFLAMMATION OG SMERTER I BEVÆGEAPPARETET FOR FAGFOLK • WEEKENDKURSUS MED MARTIN LUND RASMUSSEN 3-4. OKTOBER I KBH OG 21-22. NOVEMBER I ÅRHUS

Hvis du er fysioterapeut, idrætsmassør, træner, massør, osteopat, kiropraktor, akupunktør eller har et job, hvor du på anden måde arbejder med klienter, der har akutte eller kroniske skader, betændelsestilstande og smerter i muskler, led, sener og andre dele af bevægeapparatet, er det helt sikkert kurset for dig.


Lær at bruge kost, ernæring, Functional Medicine og kosttilskud med evidens bag sig som supplement til primær behandling af inflammation, skader, smerter, gigt og andre problemer i bevægeapparatet. Du lærer at optimere det fysiologiske og biokemiske miljø i dine patienter, så al den behandling du giver, har de bedste forudsætninger for at virke fuldt ud. For fysioterapeuter, massører, idrætsfysiologer, læger, akupunktører, trænere, kiropraktorer, osteopater og andre fagfolk, der arbejder med at behandle skader, smerter og inflammation i bevægeapparatet.

Min medunderviser (og virkelig gode ven) Martin Lund Rasmussen er fysioterapeut og har en mastersgrad i kinesisk medicin med fokus på akupunktur og QiGong. Læs mere om Martin på hans hjemmeside www.zhenfa.dk.

SPORTSERNÆRING OG ANVENDT IDRÆTSFYSIOLOGI ANNO 2015 • WEEKENDKURSUS MED ANDERS FABRICIUS NEDERGAARD 16-17. JANUAR 2016

Hvis du arbejder med eller benytter dig af sporsternæring, både kostplaner og sportsernæringstilskud, så er dette kurset for dig.

Du får simpelthen at vide, hvad der virker og hvad du ikke skal spilde tiden på.


Jeg har slået mig sammen med Anders Fabricius Nedergaard, der er muskelforsker og en ret habil træner, for at lave et kursus, hvor vi en gang for alle får styr på, hvad der holder og hvad der er fuldstændig ligegyldigt, når det kommer til sportsernæring og sportsernæringstilskud.

Sandheden er, at der er en del af det, der står i bøger og blade, der slet ikke holder.

Til gengæld er der nogle ting, som alle burde gøre med deres kost og brug af sportsernæringtilskud, fordi de virker og fordi effekten er rigtig stor i forhold til indsatsen.

Og så er der en del ting, der kan være relevante, hvis du, dit hold, dine atleter eller dine klienter, træner hårdt nok, længe nok, hyppigt nok og er tæt på deres potentiale.

Lær en gang for alle, hvad du skal benytte dig af eller anbefale, og hvad du godt kan smide direkte i skraldespanden. Og lær at prioritere, så du gør de vigtigste ting med den største effekt først.

LÆS MERE OM KURSET 16-17. JANUAR 2016 OG TILMELD DIG HER

SUPERVISION

Hvis du har behov for at få sparring fra mig 1-til-1 eller til hele dit personale om dine patienter og kliniske praksis, laver jeg supervision for sundheds- og træningsfagfolk, klinikker og hospitaler. Jeg er eller har været underviser og supervisor for læger, psykologer, psykiatere, kirurger, fysioterapeuter, osteopater, kiropraktorer og endda farmaceuter.


Den nyeste kunde i folden er Skodsborg Care og My Life Skodsborg, hvor jeg er tilknyttet som underviser, til supervision og kommer med i deres Medical Advisory Board, der er ved at blive oprettet.

KONTAKT MIN ASSISTENT MARIA PÅ MBJ@UMAHRO.COM ELLER 31329770 FOR AT HØRE OM MULIGHEDERNE FOR SUPERVISION.

DNALIFE CERTIFICERING DK I KØBENHAVN TIL OKTOBER

Apropos supervision og undervisning for fagfolk, er jeg hovedunderviseren for DNALife, når sundhedspersonale skal undervises og certificeres i at bruge DNALifes DNA profiler i klinisk praksis.

DNA-profilering er endnu et godt redskab, når man skal optimere kost, motion, ernæring og livsstil, både forebyggende og behandlende.

Næste certificering er fredag-søndag d. 23-25. oktober.

LÆS MERE OM CERTIFICERINGSKURSET OG TILMELD DIG HER

SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 11 STARTER TIL JANUAR 2016

Hvis du synes Sundhedsrevolutionær uddannelsen lyder spændende, men du ikke kan være med på holdet, der starter på mandag, så starter hold 11 mandag d. 25. januar 2015.

Du kan allerede nu komme på nyhedsbrevet om Sundhedsrevolutionær hold 11.

JA TAK! JEG VIL GERNE PÅ DET SEPARATE NYHEDSBREV OM SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 11

  KH og bon appetit,


  Umahro a.k.a. Fidel Gastro

  Sundhedsrevolutionær, køkkenrevolutionær, inspirator, sundheds-nørd, forelsket i mad, Adjunct Professor in Functional Medicine and Nutrition, træinings-freak, kogebogsforfatter og humørspreder

  FØLG MIG PÅ
  KALENDEREN

  SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 10 • HJÆLP TIL SELVHJÆLP • 28. SEPTEMBER 2015

  SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 10 • RÅDGIVER • 28. SEPTEMBER 2015

  SUNDHEDSREVOLUTIONÆR HOLD 10 • BEHANDLER • 28. SEPTEMBER 2015

  MADEN TALER TIL DIN KROP • SIGER DU "JEG ELSKER DIG" ELLER "F&)K DIG NARKOLUDER!"? • FOREDRAG FOR VANDEL EFTERSKOLE • 29. SEPTEMBER • VANDEL

  BEHANDLING AF INFLAMMATION OG SMERTER I BEVÆGEAPPARATET FOR FAGFOLK • FAGKURSUS FOR FYSIOTERAPEAUTER, LÆGER, MANUELLE BEHANDLERE O.L. • 3-4. OKTOBER 2015 • KØBENHAVN

  ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBELUDKOMMER • 27. OKTOBER

  SPIS DIG TIL ET SUNDERE LIV • FYRAFTENSWORKSHOP MED SØREN EJLERSEN I SPEAKERS CLUB (OG PRE-RELEASE PÅ ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL) • 27. OKTOBER • KØBENHAVN

  SPIS DIG TIL ET SUNDERE LIV • FYRAFTENSWORKSHOP MED SØREN EJLERSEN I SPEAKERS CLUB (OG PRE-RELEASE PÅ ALLE KVINDERS SUNDHEDSBIBEL) • 28. OKTOBER • ÅRHUS

  BEHANDLING AF INFLAMMATION OG SMERTER I BEVÆGEAPPARATET FOR FAGFOLK • FAGKURSUS FOR FYSIOTERAPEAUTER, LÆGER, MANUELLE BEHANDLERE O.L. • 21-22. NOVEMBER 2015 • ÅRHUS

  SPORTSERNÆRING OG ANVENDT IDRÆTSFYSIOLOGI ANNO 2016 • WEEKENDKURSUS MED ANDERS FABRICIUS NEDERGAARD

  ONLINE FOREDRAG OG WORKSHOPS

  Hvis du ikke kan være med live, kan du også købe adgang til optagelserne af mine foredrag og workshops, så du kan se og høre dem online eller downloade dem.

  SÅDAN GØR DU SELV NOGET VED FORDØJELSESPROBLEMER

  SPIS DIG GLAD OG I BEDRE HUMØR

  SPIS DIG TIL MINDRE ASTMA, HOSTE, IRRITATION, ÅNDEDRÆTSBESVÆR OG KLØE

  DE 10 KOSTBUD ANNO 2015

  SPORTSERNÆRING ANNO 2015