From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: UD MED SUNDHEDSFANATISME…MENS VI STADIGVÆK ER "SUNDHEDS-AMBITIØSE"

Jeg er træt af den dum-fanatisme, der forekommer i sundhedsverdenen…dem står i vejen for at folk kan gøre det der virker

UD MED SUNDHEDSFANATISME…MENS VI STADIGVÆK ER

Kære Læser,

Jeg ved godt, at jeg er lidt bagefter i nyhedsbrevene med behind the scenes fra "Kan man spise sig rask?" i forhold til, hvad der sker på skærmen.

Men jeg lover, at du nok skal få masser af behind the scenes info. og fif fra programmerne.

Lad os så se nærmere på, hvad Laura og Martin fra 3. afsnit af "Kan man spise sig rask?", de gjorde for at få meget bedre kontrol med h.h.v. kronisk hovedpine + hyppig migræne og kronisk tarmbetændelse

I DETTE NYHEDSBREV:

  • Nu må det være nok med snæversynet "dum-fanatisme" i sundhedsverdenen…vi skal have reel sundhedsviden, der virker og gør en forskel
  • Magnesium, virkelig sund mad og daglige momenter med ro fik kronisk hovedpine til stort set at forsvinde
  • Derfor bør du tage uddannelsen til sundhedsrådgiver
  • Fra syg til rask på 12 uger • Få styr på astma, eksem, nældefeber og høfeber

LAD OS VINKE FARVEL TIL "SUNDHEDS-DUM-FANATISME" OG FÅ FOKUS PÅ DET, DER VIRKER FOR DEN ENKELTE!

NyhedsbrevSundhedsrådgiverHold2CTA23022019.mov

SKAL DU HJÆLPE MIG MED AT SPREDE MERE SUNDHED? SKAL DU SELV VÆRE SUNDERE? SÅ KOM MED HOLD 2 PÅ SUNDHEDSRÅDGIVERSUNDHEDSUDDANNELSEN

Så er der ikke længe til hold 2 på min sundhedsrådgiveruddannelse starter.

Vi starter næste lørdag d. 2. marts.

Der er stadigvæk nogle få pladser, hvis du skal med og ønsker, at du om 6 måneder er endnu klogere og dygtigere, hvad angår sundhed for dig selv og andre.

SundhedsrådgiverUddannelseHold2IHall.mov

Min sundhedsrådgiveruddannelse i basal sundhed er for dig, der gerne vil hjælpe eller der allerede hjælper mennesker med at blive sunde igen gennem ændringer og optimering af kost, ernæring, motion og bevægelse, søvn, afstressning, livsstilsændringer og andre sunde tiltag. Og selvfølgelig også hvis du hjælper mennesker med at forblive sunde eller blive endnu sundere.

Og for dig, der gerne vil være endnu klogere på sundhed for din egen skyld.

Du lærer at bruge kost, ernæring, søvnoptimering, optimering af bevægelse og motion, afstressning og livsstilsændringer til at øge sundheden hos dig selv eller dem du hjælper, uanset om udgangspunktet er sygdom eller at de allerede er sunde.

Du får min viden og bedste redskaber fra 2 årtiers arbejde med sundhed med tusindvis af 1-til-1 konsultationer, foredrag, workshops, gruppeforløb og TV-programmer.

Du lærer, hvad sundhed grundlæggende er og hvad der skal til, for at fremme sundheden hos dine klienter på en måde der virker og som de faktisk kan gennemføre. Du lærer, hvordan der er flere veje til sundhed og hvorfor det er vigtigt altid at se på helheden, fremfor kun at fokusere på kost og ernæring eller kun at fokusere på motion eller kun at fokusere på afstressning.

Så ingen unødvendig fanatisme, men fokus på at hjælpe klienter, der hvor de er og med livsstilsændringer, der er indenfor deres rækkevidde.

Måske arbejder du allerede som ernæringsterapeut, kostvejleder, personlig træning, diætist, læge, fysioterapeut, akupunktør, kiropraktor, sundhedsrådgiver, sundhedscoach e.l. og du ønsker at udvide din viden og få endnu flere redskaber til at hjælpe dine klienter.

Eller også er dit mål og ønske, at komme til at hjælpe andre med at være sunde eller blive sunde igen.

Eller måske er du selv en sundheds- og helsenørd, der gerne vil vide endnu mere for dit eget ve og vel.

Hold 2 starter lørdag d. 2. marts og der er allerede en del optagne elever, så send din ansøgning inden holdet er fyldt.

Ring eller skriv til Julie på 

LÆS MERE OM UDDANNELSEN OG HENT DIN ANSØGNING HER

DET SIGER ELEVERNE PÅ HOLD 1

SUPER godt kursus. Jeg har taget mange kurser i årenes løb om kost og nu har jeg fået samlet trådene. Jeg føler mig godt klædt på til at vejlede andre. Har fået et stabilt fundament der er til at bygge videre på. Kan kun anbefales.

-Tina Saggi Pedersen, hold 1

Det har været en spændende rejse! Jeg har været rigtig heldig, at komme på et hold med inspirerende, og kloge med-studerende. Vi har haft rigtig mange gode grin, sjove og dybe samtaler samtidig med at Umahro og Pia har delt ud af deres viden. Ja, der er mange komplicerede sammenhænge i krop, kost og sundhed, men er man til sundhedsnørderi, så er det lige stedet at være. Det har ofte været sådan, at jeg er kørt hjem med en overbelastet frontallap, nåh-oplevelser og et stort smil på læben. God fornøjelse!

-Anna Kristiansen, hold 1

Tillykke med jeres valg af uddannelse, det er et super spændende forløb, der klæder en på, til at man slet ikke kan lade være med at gå ud og hjælpe andre på rette vej. Personligt har jeg virkelig fået en øjenåbner med hensyn til stress modulet. Det burde være obligatorisk for alle at få den viden, i betragtning hvor mange der i dag har været i berøring med stress!

-Jette Straarup, hold 1

Det er det bedste jeg har gjort, sådan føles lige nu, selvom alt den lærdom vi har fået, kun er starten på et helt nyt liv. Jeg er helt vildt overvældet af den lærdom og viden der ligger til grund for uddannelsen. Nogle gange er det måske for nørdet, til at vi kan bruge det fremover, men meget interessant. Uddannelsen holder hvad den lover. Tak!

-Britta Jacobsen, hold 1

Jeg fik det ud af det som jeg ønskede, og så lidt mere til. Det har været et spændende forløb, der klart kan anbefales.

-Jeanette Andersen, hold 1

LÆS MERE OM UDDANNELSEN HER

Kontakt Julie Rohold på jr@umahro.com eller 53 89 06 65‬, hvis du har spørgsmål om uddannelsen.

FRA SYG TIL RASK PÅ 12 UGER • FÅ STYR PÅ ATOPISK SYGDOM

12 ugers forløbet_astma og atopisk sygdom_hold 4.mp4

Fra syg til rask på 12 uger er mit forløb med fokus på atopisk sygdom (astma, eksem, nældefeber, høfeber og histaminintolerance). Det er for dig, der gerne vil gå fra syg til rask (eller i alt fald mindre syg) og selv lære, hvad du kan gøre med kost, motion, ernæring, søvnoptimering, afstressning og livsstilsændringer.

For dig der gerne vil være din egen sundhedsekspert, så du kan få indflydelse på din sundhed og hvad der sker i din krop.

For dig der gerne vil bedre styr på kløe, hosten, prikken og irritation i hud og slimhinder.

Forløbet er både live og online.

Vi starter med en hel live dag d. 10. marts og de efterfølgende 12 uger kommer der hver uge et nyt online modul med videoer, guides, opskrifter og øvelser, så du trin for trin bliver klogere på dig selv.

Så du bid for bid spiser dig sundere og raskere.

Så du uge for uger lever dig sundere og raskere.

Halvvejs gennem forløbet er der endnu en live-dag d. 28. april, hvor vi dykker endnu dybere ned i sundheden og der er ekstra spørgetid.

Og 6 gange undervejs er der en 1-times live spørgetime med mig, hvor du kan stille spørgmål, jeg så besvarer live.

LÆS MERE OM OG TILMELD DIG HOLD 4

De bedste hilsener,

Umahro

Sundhedsfaglig direktør i sundhedsvirksomheden Umahro

Food Can Change Your Life

Fra syg til rask på 12 uger • Hold 1 • Umahro ved tavle til Features.png