From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: Drop din skyldfølelse!

Det er ALDRIG din skyld.

Drop din skyldfølelse!

Kære Læser,

En meget vigtig ting for dig at vide i forhold til sygdom, diagnoser og symptomer er, at det ikke er din skyld! Aldrig nogen sinde. 

Deterikkedinskyld

Som jeg har skrevet i mit nyhedsbrev tidligere på ugen, så har du jo mulighed for at få min bestseller "Fra syg til rask" som e-bog - og endda til intropris på kr. 149,00.

Når du læser min "Fra syg til rask" kan det godt være, at du finder ud af, at hvordan du spiser og lever eller har spist og levet rent fysiologisk kan have påvirket din krop og bidraget til den diagnose eller de symptomer, du døjer med.  

Men du må IKKE se på det, som om at det er din skyld - for det er jo intet, du har gjort med vilje...

Tilfældigheder, omstændigheder og statistik

Selvom sygdom, diagnoser og symptomer i en vis grad opstår på grund af, hvordan vi spiser og lever, så er der også en hel del tilfældighed på færde, når sygdom og symptomer rammer. Ren statistisk tilfældighed kan man ikke gardere sig imod.

Derudover er der også de omkringliggende omstændigheder, man ikke selv er herre eller dronning over. Du kan jo ikke bestemme, hvordan dine forældre eller bedsteforældre har levet eller været (Arv og genetik er der også et helt kapitel om i bogen).

SÅ uanset hvor "perfekt" og sundt du har levet, så har du stadig chancen for at blive ramt af sygdom. Men Læser, det betyder IKKE at du skal være ligeglad med kost, livsstil, motion og de aspekter af miljøet omkring dig, du kan kontrollere. 

For her er nogle faktorer, der påvirker risikoen for at udvikle sygdom, som du selv kan gøre noget ved, samt hvis du blev ramt af sygdom, vil du ofte (ikke altid) være bedre rustet til at komme dig og blive rask igen, eller leve bedre med sygdommen.

Og dét at sætte ind med en sund livsstil, kost osv. efter sygdom har ramt, gør også at du vil have en større chance for at komme dig eller kunne leve helt fint, selvom sygdommen er der.


Sidste chance

Få meget mere viden, om hvad du selv kan gøre med kost, ernæring, motion, søvn, afstressning og livsstilsændringer, når du læser min Fra syg til rask.

Naviger i junglen af kostråd og -retninger, så du kun laver de ændringer, der giver mening for DIG!

Det er sidste chance i morgen for at få den på e-bog til intropris på kun kr. 149,00

JEG MÅ EJE DÈN

 

Bogen er et must-read for alle, som gerne vil forstå kroppens fysiologi, biokemi, sundhed, sygdom, Functional Medicine, motion og bevægelse, kost og diætens indflydelse på vores liv og sundhed og meget mere.

Mine varmeste anbefalinger herfra for en veludført bog som belyser disse meget vigtige emner.

- Martin Lund Rasmussen, Fysioterapeut, MSc TCM, akupunktør

 

Ha´ en helt fantastisk weekend med dine kære!

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro


umahro • Fra sund til toppræstation