From: Umahro Cadogan <hello@umahro.com>
Subject: “LEV SUNDT MED UMAHRO & MIKE” GÅR I LUFTEN I MORGEN!

Lyt til det første afsnit af mit nye podcast sammen med Mike Radoor

“LEV SUNDT MED UMAHRO & MIKE” GÅR I LUFTEN I MORGEN!

Kære Læser,

Jeg håber, du har en skøn weekend, og har nået at fange nogle af solstrålerne, der har været, nu hvor det er forår.

I morgen går mit nye podcast sammen med Mike Radoor “Lev sundt med Umahro & Mike” i luften.

Der kommer 17 afsnit alt i alt, hvor vi går i taler om sundhed, og går i dybden med emner, såsom hvad er sundhed; vægt, overvægt, kropssammensætning og fedme; kalorier; kulhydrater; fedt; træning; kosttilskud; vaner; søvn; motivation; mindset; kosttilskud; protein og meget mere.

LIGE FRA PRESSEMEDDELELSEN

“Her kommer den: Podcasten, der hjælper danskerne til en ny sund livsstil og vaner, der holder. Lavet af to af Danmarks dygtigste sundhedseksperter.

Umahro Cadogan og Mike Radoor (Toobusytobefit) er gået sammen om podcasten ’Lev sundt med Umahro & Mike’, der skal styrke danskernes sundhed og gøre op med en masse myter om sundhed og livsstil.

Umahro Cadogan er Danmarks førende sundhedsekspert og kendt fra bl.a. TV2 programmet ’Kan man spise sig rask?’. Mike Radoor er personlig træner og driver livsstilsuniverset Toobusytobefit, som har hjulpet tusindvis af danskere til vægttab, drømmekroppen og varige livsstilsforandringer.

Corona har efterladt mange med et ’hul’ i sundheden, men vi kan gøre en masse selv. Over 17 podcasts giver Umahro og Mike lytterne viden, værktøjer og ikke mindst inspiration til både kost, træning, livsstil,  søvn og meget andet.

-Vores mål er at klæde danskerne på til en sundere livsstil gennemhardcore fakta, humor og pædagogiske forklaringer, fortæller Mike Radoor.

-Vi vil også tage nogle af de emner op om sundhed, hvor folk er forvirrede af modstridende og ofte fejlagtige oplysninger. Supplerer Umahro Cadogan.

-Danskernes sundhed kunne være bedre. Allerede inden Corona var der en del uudnyttet potentiale. For lidt motion, kost, søvn, stress og overvægt præger manges hverdag. Det er desværre kun blevet værre under lockdown, hvor flere er bekymrede, flere er stressede, færre bevæger sig eller træner mindre.

Og hvordan kan en podcast så forbedre danskerne sundhed?

-Fordi vi kommer med viden og værktøjer, så lytteren kan omsætte viden til HANDLING. Handling er power og med den rette viden er det HORSE POWER, siger Mike Radoor.

- Vi kan give inspiration og nogle gange provokation. Og det gode ved enpodcast er, at alle kan være med og få glæde af det, så vi kan nå mange, slutter Umahro Cadogan.”

FØRSTE AFSNIT KOMMER KL. 07:00 I MORGEN TIDLIG

Det første afsnit kommer kl. 07:00 i morgen tidlig mandag d. 15. marts.

Så hold øje her i nyhedsbrevet, på FaceBook og Instagram, hvor linket til første afsnit bliver sendt ud kl. 07:00, når podcastet går i luften.

Der er som sagt 17 episoder af første sæson af podcastet; der kommer et nyt afsnit kl. 07:00 hver mandag 17 uger i træk.

JEG UDFOLDER MIN VIDEN FRA MINE BØGER I PODCASTET

De emner vi kommer ind i podcastet og den viden jeg deler, det er også de emner og den viden, jeg har skrevet om og forklaret i mine bøger Fra syg til rask, Fra usund til sund og Fra sund til personlig toppræstation.

FÅ BØGERNE MED 50 KR RABAT OG FRI FRAGT

Og lidt fordele skal du jo have, ved at være tilmeldt mit nyhedsbrev, så hvis du kan bestille de tre bøger med 50 kr. rabat og fri fragt. D.v.s. at Fra syg til raskog Fra usund til sund koster kr. 250,00 i stedet for kr. 299,95 + fragt.

Fra sund til personlig toppræstation koster kr. 280,00 i stedet for kr. 329,95 + fragt.

Lyt med og læs løs, hvis du gerne vil have viden, indsigt, redskaber og motivation til at spise og leve sundt … eller at genvinde sundheden, hvis din krop er blevet modspiller i stedet for medspiller.

De bedste og sundeste hilsener,

Umahro

FraSygTilRaskPortrætUmahroNamasteFarver